Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt olyan aki/akinek az...

Van itt olyan aki/akinek az ismerőse beoltatta magát újinfluenza ellen? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 17:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Off: Megnéztem a videót. Hát énbelém nem merőlegesen szokták szúrni a tűt, az biztos, mivel végig szoktam nézni a "szurkálódást". Szerintem orvosa válogatja, hogy milyen szögben adja be. Amúgy meg, Falus Ferencnek a kamera által vett szögből tényleg nem látszik pontosan, de mivel az oltást beadó orvos bal oldalán ott volt egy fotós, akkor azon képekből kiderülne, ha tényleg nem kapott volna. De hogyhogy ezt a média még nem kürtölte szét? :)

Egy hitetlen

2009. okt. 20. 16:30
 22/29 anonim ***** válasza:

"vérszegény vagyok"

"vegetáriánus vagyok"

Itt a probléma.

2009. okt. 20. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:

ime a megoldás

[link]

2009. okt. 20. 18:49
 24/29 anonim ***** válasza:

[link]

na ez az :)

2009. okt. 20. 18:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok meggyőződve arról, hogy kupakkal oltották be a főorvost. Ahhoz nem túl jó a kép minősége. Az biztos, hogy ennek a fecskendőnek nem fehér a kupakja, hanem egy "talpas" piros. A más tűkön lévő kupak erre a tűs fecskendőre rá sem megy. Ezt a tűvel egybeépített fecskendőt ismerem, amivel a főorvost "kezelték", ugyanis ezt az inzulinosoknak szokták adni (többek között). Én pedig cukros vagyok.
2009. okt. 21. 08:00
 26/29 anonim ***** válasza:
érdekes én még nem láttam olyan fecskendőt aminek a nyaka vékonyabb mint maga a tű.......
2009. okt. 22. 05:43
 27/29 anonim ***** válasza:
És ezt te hogy láttad? Nekem elég jó a szemem, még a monitorom is, de magát a tűt sem láttam, nemhogy azt, hogy melyik vékonyabb a másiknál. Én csak azt láttam, hogy nem piros a kupak helyénél, és hogy hosszú, vékony "inzulinos" fecskendőt használtak. Elég gyenge a minőség.
2009. okt. 22. 11:15
 28/29 anonim ***** válasza:

Nemtudom milyen cukros vagy te, az én nagyapám is az, és erről egyértelműen lerí a kupak. Hasonlítsd össze a két képet:

1. [link]

2. [link]

Még az oltás szöge sem jó, a jó szeöget a 2. kép mutatja...

2009. okt. 30. 23:52
 29/29 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képeket. A héten megjelent Helyi Témában elég jó minőségű a két kép. Elég jó a szemem, én láttam a tűt a dokiban. Az egy más téma, hogy merőlegesen kell beani az oltást, mert nem bőr alá kell, hanem izomba.

Nem akarom védeni a főorvost, elég baj az, hogy rossz a kommunikáció oltás ügyben. Mindeni azzal jön, hogy nem volt idő tesztelni az oltást. Hogy is van ez? Minden évben van oltás, és mindig más vírusverzóval, mert mindig mutálódnak a vírusok. Az eljárás, a hordozó anyag mindig ugyanaz, csak más vírust tesznek bele. Akkor most miért lenne veszélyesebb a H1N1-oltás, mint az eddigi influenza-oltások? Egyébként egy oltás mindig veszélytelenebb a vírusfertőzésnél, hiszen gyengített vírust használnak, és így kialakul a védettség. Ha valaki megfertőződik a vírussal, sokkal nagyobb baj lehet belőle. Kíváncsi vagyok, hogy majd fogják-e mondani a hírekben, hogy hányan haltak meg amiatt, hogy elkapkák az influenzát, és nem voltak beoltva. Persze arra is kíváncsi vagyok, hogy hány beoltott fogja mégis elkapni, és beteg lesz.

2009. okt. 31. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!