Van itt olyan aki/akinek az ismerőse beoltatta magát újinfluenza ellen? Mik a tapasztalatok?
Off: Megnéztem a videót. Hát énbelém nem merőlegesen szokták szúrni a tűt, az biztos, mivel végig szoktam nézni a "szurkálódást". Szerintem orvosa válogatja, hogy milyen szögben adja be. Amúgy meg, Falus Ferencnek a kamera által vett szögből tényleg nem látszik pontosan, de mivel az oltást beadó orvos bal oldalán ott volt egy fotós, akkor azon képekből kiderülne, ha tényleg nem kapott volna. De hogyhogy ezt a média még nem kürtölte szét? :)
Egy hitetlen
"vérszegény vagyok"
"vegetáriánus vagyok"
Itt a probléma.
Megnéztem a képeket. A héten megjelent Helyi Témában elég jó minőségű a két kép. Elég jó a szemem, én láttam a tűt a dokiban. Az egy más téma, hogy merőlegesen kell beani az oltást, mert nem bőr alá kell, hanem izomba.
Nem akarom védeni a főorvost, elég baj az, hogy rossz a kommunikáció oltás ügyben. Mindeni azzal jön, hogy nem volt idő tesztelni az oltást. Hogy is van ez? Minden évben van oltás, és mindig más vírusverzóval, mert mindig mutálódnak a vírusok. Az eljárás, a hordozó anyag mindig ugyanaz, csak más vírust tesznek bele. Akkor most miért lenne veszélyesebb a H1N1-oltás, mint az eddigi influenza-oltások? Egyébként egy oltás mindig veszélytelenebb a vírusfertőzésnél, hiszen gyengített vírust használnak, és így kialakul a védettség. Ha valaki megfertőződik a vírussal, sokkal nagyobb baj lehet belőle. Kíváncsi vagyok, hogy majd fogják-e mondani a hírekben, hogy hányan haltak meg amiatt, hogy elkapkák az influenzát, és nem voltak beoltva. Persze arra is kíváncsi vagyok, hogy hány beoltott fogja mégis elkapni, és beteg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!