Van itt olyan aki/akinek az ismerőse beoltatta magát újinfluenza ellen? Mik a tapasztalatok?
Az én férjem ma kapta meg, sajna!
A sztori a következő, dolgozik mint az állat, tévét se rádiót nincs idő hallgatni nézni, velem meg nem nagyon beszélt mert csak aludni jár haza! Na erre felhívtam ma, oltanak nálatok is? Ja ja már meg is kaptam, mondja! A frászt kaptam! Remélem semmi baja nem lesz!
Mindenki tud írni mindenféle okosságot és teóriát, de azt nem veszik észre, hogy a topic címe arról szól, hogy mik a tapasztalatok.
Én a munkahelyen kapom majd mind2 oltást, sokáig dilemmáztam is rajta, de végül rászántam magam. ha nem felejtem el, akkor majd megírom ide.
Annyit még, hogy bár nem tartom makk egészségesnek magam (vérszegény vagyok, vashiányos és gilbert szindrómám is van), állítólag minta életet élek: vegetáriánus vagyok, sokat mozgok és jórészt biokajákon élek.
Én beoltattam magam mindkettővel. A korábbi években nem, de szenvedtem is a vírus miatt rendesen. Most kíváncsi vagyok, milyen hatása lesz. A beoltás utáni napon hasonlót éreztem, mint pl. a tavalyi megfertőződésnél, csak sokkal gyengébben. Gondolom elkezdett hatni a vakcína. Azóta semmit nem érzek. Remélem, ha jön a járvány, akkor sem fogok.
Annak ellenére, hogy eddig még nem oltattam be magam, oltáspárti vagyok. Ugyanis magam is kerültem már a fertőzés miatt szövődmény-közeli állapotba, és sajnos sokan figyelmen kívül hagyják ezeket a szövődményes lehetőségeket. Volt már halál emiatt.
Az hogy az oltástól halna meg valaki? Ha nagyon le van gyengülve a szervezet, előfordulhat. Itt viszont a beoltó orvos felelősségét kellene vizsgálni. Tavaly csak azért nem kaptam oltást, mert beteg voltam, és nem akarta a doki beadni. A sajtó eléggé felfújja a dolgot, és ráfogják az oltásra, hogy már 4 ember meghalt. Közben kiderül, hogy egyéb súlyos betegsége volt a páciensnek. Ettől függetlenül előfordulhat, hiszen minden szervezet másképp reagál a külső behatásokra.
Én azt javaslom, mindenki konzultáljon az orvosával, mesélje el neki, mire érzékeny, és ezek alapján adassa vagy ne adassa be. Persze ismerek olyan háziorvost (szerencsére nem az enyém), aki nincs a helyzet magaslatán.
"Aki meghalt, annál mindegyiknél kiderült, hogy sok egyéb baja is volt."
ez forditva is igazzzzzzz !!!és ne fogják rá pl egy rákos betegre hogya h1n1 től halt meg mert az sokkal nagyobb rémhirterjesztés és ugye tudjuk mi áll a háttérben..
Először is köszönöm nektek, hogy személyes tapasztalatokat írtatok, tényleg erre voltam/vagyok kíváncsi. Ami a médiában terjed, arra rá tudok keresni magam is.
OFF: Ne haragudj, de szerintem kicsit bántó az, amikor az orvosokról beszélünk, mint ködösítőkről. Akiknek érdekük fűződik az oltás terjesztéséhez, azok a gyógyszergyárak, illetve azok a nagykutyák, akik lehetővé tették nekik az oltás legyártását, terjesztését (természetesen %-ért cserébe). Az orvosok kismiskák ebben a rendszerben, ők sem tudnak eligazodni, ez abból is látszik, h nekik sincs kialakult véleményük az oltásról, ergo nem tudják, h beadassák-e maguknak. ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!