Bélférgem van, viszont a menstruációm ma jött meg?
Már gyanakodtam egy jó ideje, de volt h semmi jele nem volt, aztán igen.M jött meg, ma csak délig rendel az orvosom,így holnap mennék.
Mit szokott csinálni?Kérnek székletmintát?Ha igen hogy működik ez?
Nagyon félek Tőle, tudom h már népbetegség, de akkor is ciki..
Hogy zajlik ez az orvosnál?mintát kell adni?
még annyi, hogy állandóan fáradt vagyok, de nagyon..semmi energiám, 1-2 hete főleg
összefüggésben lehet?mondjam ?
A bél férgek paraziták, vérszegénységet is okozhatnak, ettől lehetsz fáradékony.
Ha cérnagilisztád van / pici nagyon vékony /, akkor ír fel Vermox-ot és kész. Ezt beszeded , megcsinálod az ismétlést és kész.
Viszont otthon a családtagoknál is előfordulhat. Érdemes nekik is figyelni a székletüket, mert ha kikezeled magad újra fertőződhetsz.
köszönöm szépen
tehát annyi lesz,hogy felírja a gyógyszert, azt szedem az előírt szerint, majd ha nem tapasztalok semmit nem kell megint feliratnom?nem fog kérni székletet ugye?
Elsőre szerintem nem.
Egyébként sem székletmintát kérnek ilyenkor, hanem végbélkaparékot, ami nem is igazán kaparék. Egy celofánnal fedett mintavevő pálca. Reggel ébredés után a végbélnyílást kell megtörölni vele. Éjjel ágy melegben jönnek ki a végbélnyílás köré lerakni a petéket a cérnagiliszták, így lehet vizsgálati anyagot levenni. Magadnak veszed le. Ha kérne ezt kérne, de miután láttad székletedben őket nem fog kérni. :)
köszi
kicsit félek :((( cikinek érzem mondani..am is visszahúzódó vagyok :(
igazából azért gyanakodtam mert néha viszketett esténként a fenekem, de nagyon ritkán és akkor nem is láttam semmit, ez után vizsgáltam már a székletemet is és láttam meg.A fáradékonyságra azt mondta h nem függ össze vele, csak ha nagyon régóta van bennem és vérszegénységet okozott(de nemtudom h mióta lehet) egyek sok gyümit mozogjak stb, ppmnt vizsgaidőszak után vagyok :) ha nem múlna el elküldenek laborba
ma voltam orvosnál,pont szabadságon volt, de az asszisztens felírta a Vermoxot és konzultált egy doktornővel
6db van benne, 2dobozzsal kell vennem, mrt a családtagjaimnak is be kell venni és a macskámnak is.ezen a héten egyet és jövőhéten is egyet
szóval csak 2 hét és azon belül is csak 2 db
remélem kiűzi őket ez a 2 is..mert egy oldalon láttam egy ilyen komit:
A kúrát vagy rendesen van értelme adni vagy nem szabad adni, mert akkor nem használ és ártunk vele, mivel a giliszta vígan él tovább és esetleg még a gyógyszerrel szemben is ellenálló lesz.
lemaradt a vége:
A Vermox terápia menete a következő: 3 este egymás után 1 tabletta, ha 1 hét múlva is van a székletben még giliszta, akkor meg kell ismételni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!