Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet a bajom? Az utóbbi...

Mi lehet a bajom? Az utóbbi 2-3 napban este mindig megfájdult a hasam. Mivel lány vagyok, először azt hittem hogy a menstruációm miatt, de annak legalább még 2 hétig nem kéne megjönnie.

Figyelt kérdés
Eleinte az egész hasam fájt (köldök felett, és alatt) de tegnap a jobb oldalon ilyen késszúrás szerű éles fájdalmat éreztem. És ha ez vakbélgyulladás?
2009. máj. 27. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy emésztési gondok? Én azt tanácsolom első körben egyél sokféle magvat, ha ilyesmi bajod van ez rendve hoz. Ha nem, akkor irány a háziorvos.
2009. máj. 27. 08:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, elég sok gyümölcsöt, zöldséget eszek. Ezenkívül minden reggel van székletem. Néha napjában 2szer is. De megpróbálom! köszönöm
2009. máj. 27. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy epeköved van, vagy valamilyen élelmiszer-allergiád, de ugyanígy lehet nőgyógyászati vagy bélrendszeri gyulladásos megbetegedés jele. Ha nem múlik el, meg kéne látogatni az orvost.
2009. máj. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!