Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől gyógyulhattam meg egy...

Mitől gyógyulhattam meg egy este alatt?

Figyelt kérdés
Pénteken már reggel torokfájással és hőemelkedéssel keltem. Estére azt terveztük, hogy jön a barátom hozzám. Mivel azonban rosszul voltam, felhívtam, hogy ne jöjjön át, mert nem akarom megfertőzni. Ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy akkor is jön. Hiába kértem, hogy ne, eljött. Mire ideért, már 39 fokos lázam volt, és alig tudtam nyelni a torokfájásom miatt, hasogatott a fejem is. De miután megláttam a barátomat a házunk előtt, már nem rázott a hideg (pedig előtte majdnem megfagytam, annyira fáztam). Megvacsoráztattam, majd lefeküdtünk. Aztán az ágyban elkezdett simogatni, és szeretkeztünk egy hatalmasat. És már nem is éreztem magam lázasnak, és a torkom sem fájt. Azóta sem lettem beteg. Mitől gyógyulhattam meg egy este alatt? Tudom, hogy felelőtlenség volt részünkről, mert simán megfertőzhettem őt is, de én kértem, hogy ne jöjjön. Van valami magyarázat arra, hogy eltűnt a lázam, a torokfájásom, fejfájásom?
2009. okt. 11. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a szex gyógyít:D
2009. okt. 11. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre nincs magyarázat,csoda történt veled.A barátod lehet,hogy természetfeletti erővel rendelkezik,és a szex által gyógyított meg.Köszönd meg neki!:)
2009. okt. 11. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
valahol olvastam már, hogy ilyesmi panaszokra jó a szex, meg fejfájásra is. szóval igen, az volt a lényeg.
2009. okt. 11. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a szex a legjobb gyógyszer mindenre a világon ;)
2009. okt. 11. 13:38
 5/8 anonim válasza:
100%
jót tett a szex ...ennyi!
2009. okt. 11. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ember fájdalmai igazából nem léteznek, szimplán csak az agy generálja őket, mint "védelem". :)
2009. okt. 11. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
eskü ugyanez volt velem is! csak nekem szombat reggel kezdődött és ma reggel volt a "gyógyulás" XD és azóta semmi bajom, pedig reggel még torokfájással keltem, nyelni nem birtam... hoppá, lehet h megtaláltuk a rettegett h1n1 gyógyszerét?! XD
2009. okt. 11. 23:04
 8/8 anonim válasza:

Látszik, néha azért csak nem annyira bajos, hogy a barátod is csak a farkával tud gondolkodni, és ezt még akkor is így teszi, ha nyilvánvalóan baromság kefélni egy beteg nővel.

Bár nekem nyílván nem lenne kedvem semmi ilyesmihez, ha van ezer millió más bajom.

2009. okt. 14. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!