A már kialakult, feldagadt herpeszt mi szünteti meg?
Figyelt kérdés
Hallottam már mindenféle módszert eddig bevált a jegelés de most nem. Tegnap jött ki 2szer is jegeltem, ma is egyszer de már nem kicsi hanem nagy. Ilyenkor még segít valami, vagy hagyjam mert késő? Úgy utálom és ma muszáj el is mennem itthonról emberek közé :/2013. jún. 11. 08:44
1/4 klopusz 

válasza:

A herpesz elleni, gyógyszertárban kapható kenőcsök eddig mindig bejöttek. Azokban van vírusölő is, így gyorsabb a gyógyulás, mint jegelés esetén.
2/4 A kérdező kommentje:
Valami házi praktika? Hallottam hogy jó a méz és ecet de kezdődő herpeszre.. Erre már nem hatna? mert ezek vannak is itthon...
2013. jún. 11. 08:56
3/4 anonim 

válasza:

Vegyél herpeszkenőcsöt a patikában.
Minden más házipatikai módszer csak a tüneteket enyhíti.
A herpeszkenőcs pedig a vírusok szaporodását állítja meg, aminek hatására előbb helyrejön és elmúlik a herpesz.
Megszüntetni semmi nem fogja, csak akkor múlik el, ha legyőzi a szervezet a vírust, ugyanis vírusra nincsen gyógyszer. Csak olyan készítmények, amik a vírusok további szaporodását állítja meg, ami szintén jó, mert nem lesz ezáltal rosszabb és hosszadalmasabb a herpesz.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy neked be fog-e válni, de nekem használt az, hogy naponta 2x bekentem kovászos uborkával a számat. De ha ez nem használ, próbáld meg citrommal, vagy ecettel. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!