Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt olyan, aki (kortiko)...

Van itt olyan, aki (kortiko) szteroidot szed a betegségére?

Figyelt kérdés
milyen tapasztalataitok vannak és milyen betegségre szeditek? Milyen hátrányai vannak?
2013. jún. 2. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hónapig kellett szedni egy autoimmun betegségre (felnőttkori still szindróma). Különösebb mellékhatása nem volt. Kicsit az arcom meghízott tőle, és a hátomon pattanások is előjöttek. Amikor még az elején nagyobb mennyiséget kellett szednem sok gyomorsavat csinált, és egy kicsit égett a nyelőcsövem, pedig még gyomorsav lekötőt is szedtem mellé. Később, amikor már kevesebbet kellett szedni, ez elmúlt.
2013. jún. 5. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen dózist kell szedned és mennyi ideig.

Én autoimmun betegségre szedem, volt hogy 1000 mg-os lökésterápiát kaptam egymás után 3 napig....ez infúzióban volt.

De volt hogy csak 64 mg-ot gyógyszerben, fokozatosan lecsökkentve 3 hét alatt.

Tehát először írd meg hogy milyen betegségre kell szedned és mekkora mennyiséget. Utána tudok bővebben írni, mert sajnos bőven van tapasztalatom belőle.

2013. jún. 8. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! egy autoimmun betegségre kellene nekem is szedni, csak még nem tudják, hogy melyik fajtája van nekem. Fekélyek vannak a számban, a nyelőcsövemben, meg még más helyen... és be van gyulladva a nyelőcsövem, a gyomrom és a belem egy része. És mondta az orvosom, hogy el szeretné kezdeni ezt a kezelést, de még konkrétan nem mondta, hogy milyen adagot, csak félek tőle, hogy sok mellékhatása lesz :/ még csak egy 17 éves lány vagyok .
2013. jún. 14. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, 2.válaszoló vagyok.

Eltelt 1 hónap, kiderült valami? Milyen betegséged van? Javult kicsit?

Szeded a Medrolt? Gondolom ezt értetted Szteroid alatt.

Jobbulást!

2013. júl. 18. 12:54
 5/5 A kérdező kommentje:
szia! azóta már feküdtem bent egy hetet a kórházban, tükröztek is, de még mindig nem tudnak semmit.. semmi gyógyszert nem kaptam csak vitaminokat. De a szteroidot nem is nagyon engedném :) Kedves vagy, hogy írtál!
2013. júl. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!