Lehetnek az ember szájában férgek? Fontos.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy (mivel nagyon egyszerű) menj el orvoshoz és vegyél be egy féreghajtó tablettát és kész is vagy!
Elvileg féreg csak úgy kerülhetett a pohárba, ha előtte (alul) vakarózott, utána pedig az ujjával keverte meg a limonádét.
és semmiképpen ne szégyelld magad! Az ember nem direkt lesz beteg és a férgesség egy betegség. Pláne, ha épp ilyen járvány volt arrafelé, akkor már az orvosok is megszokták, hogy minden nap ezzel jön be valaki.
Én egyszer egy poharat, amiben már egy ideje állt a tej, elöblítettem, oda sem néztem, csak engedtem bele vizet és mikor belenéztem, kis fehér, vékony léhákat láttam benne. Aztán rájöttem, hogy a tej rakódott a pohár aljára, vagy szélére és az jött fel a víz színére ilyen érdekesen. Úgyhogy ilyesmi is lehet.
De ha gyanúsnak találod, ahogy már előttem is írták, menj el a dokihoz és írass ki féreghajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!