Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Medrol nevű gyógyszer...

A Medrol nevű gyógyszer okozhat jódhiányt (golyvát)?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 23:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én tudok egy iszonyat jót. Nekem lazán visszarakta a kiugrott nyaki csigolyámat (ami azért egy elég durva sérülés), és persze a háziorvosok fel sem ismerték hogy ezért fáj már 3 napja úgy a fejem hogy majd beledöglök.. 1 hét múlvára beutaltak ortopédiára. Ha nincs a csontkovács meg se élem sztem mert elszorított a csigolya valami ideget..
2009. okt. 8. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves 2.-4. válaszoló! láttam hogy régen szedted a medrolt, és elcsúfította a bőrödet 14 évesen. én 16 vagyok, és már harmadszor szedem, először a crohn miatt 3 éve,utána 2x a trombocitaszámlecsökkenés miatt szedtem, nyáron 2,5 hónapig, most meg 96 mg-mal kezdtem 2 hete, és a jövő hét elejére hagyom el, keddtől hétfőig 32 mg-ot szedek. és nagy problémám, hogy nekem is szétszakadt a bőröm a combomon meg a fenekemen, valamikor élénklila, valamikor meg rózsaszínes.(eddig nem volt semmi mellékhatása a medrolnak, csak a második szedés végére jöttek ki, amikor 125 mg-mal kezdtem)neked milyen műtéted volt? mennyibe került? mennyire múltak el a csíkjaid?engem is érdekelne, mert nagyon zavar ez a sok csík a combomon. engem is kicsit tönkretesz lelkileg a gyógyszer szedése, gyakran van hányingerem, ma pl olyan hasfájásom volt, hogy első 3 órára be se tudtam menni, úgy görcsöltem,pedig nem szoktam, és nincs is meg most..

én is fel szoktam puffadni,most csak kezd kicsit, de mivel hamarabb hagyom abba, így hamarabb is fog lemenni.mindig lement,csak ezt a jóétvágyat utálom.. eleinte jó volt, mert mindig anorexiás alkatú voltam, nem híztam.. de már normális a súlyom,több kiló nem kéne..

a kérdezőnek: ha szeded a medrolt, akkor szedjél kalciumot is mellette, pl pezsgőtabletta formájában, mert vonja ki a kalciumot a csontokból,pótolni kell, nekem gyakrabban fájnak a csontjaim míg szedem a szteroidot.. de más megoldás nincs sajnos..

2009. nov. 27. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
írtam neked ...
2009. nov. 28. 09:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem annyiban végülis segített a medrol, hogy megszűntek az állandó vállfájdalmak, csak menzesz alatt jön ki ismét...már ez is javulás, de nem szedném többet, mert sokat árt, viszont ilyen krónikus fájdalomnál nehéz lett volna nem tenni semmit:( már aludni sem tudtam a fájdalomtól. Úgyhogy csak akkor ajánlom, ha nagyon elkerülhetetlen. Üdv mindenkinek.
2010. jan. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!