A Medrol nevű gyógyszer okozhat jódhiányt (golyvát)?
én 2 évig szedtem napi 64 mg.ot az elején és így csökkentették. amit tudok, hogy káliumhiányt okoz, így azt szedni kell mellé mindenképpen. ja még annyit hogy nekem ez a gyógyszer életmentő volt, de tönkre is tette az életem, elcsúfított örökre! hát remélem hogy nincsen olyan hülye aki önszántából beszedi!!
de a káliumra tényleg figyelj mert majdnem teljesen kivonja a szervezetből!
Nem vagyok az a doppingolós fajta, évek óta nem tudnak mit kezdeni az orvosok a lapocka fájdalmammal, és ezt írta, viszont nekem arcüreggyulladástól kezdve mindent kihozott, a doki elfelejtette megemlíteni h csökken a védekezőképesség a gyógyszer szedése során. Én teljesen leálltam, a problémámat ideiglenesen megoldotta, ma viszont ismét éreztem, hogy fájdogál a lapockám. Beutaltak orthopédiára, de ebben az országban ez két hónap várakozást jelent, addig ezt kaptam "fájdalomcsillapítónak". Nem érte meg és remélem más sem kezdi el szedni ezt a sz.rt
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!