Minek lehet a tünete?
Figyelt kérdés
Tudom az orvostól kéne megkérdeznem, de az az általános tapasztalatom, hogy mindenki csak a saját területét vizsgálja, így már jártam mindenhol, de a napokban rosszabbul vagyok. Kezdetek:elhalt terhesség(májusban), nyomozás: magas CK, magas CKM, magas prolaktin,hormonális PCOS, most nemrég vakbélgyulladás gyanú, nyomorfekély gyanú. babát szeretnék ezért: clostylbegitet szedek és bromot. Béltájékon ismeretlen folyadék, ami infúziók hatására elmúlt, de most is fáj, szúr. Közben súlyos petefészekgyulladás. DE ami napok óta van: állandó szédülés, izomfájdalom, alig bírom megemelni a lábam, nem találom az utat, kótyagos vagyok, étvágytalan vagyok, remeg a kezem....nagyon félek mi ez:(( holnap ultrahang...annyira félek. 25 éves vagyok2009. okt. 1. 19:34
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy van valami baktérium a szervezetedben, az okozza ezt a rengeteg bonyodalmat. Egy barátnőm járt ugyanígy. Persze neki sem két perc volt, amíg megtalálták a baj forrását. Még petefészekműtétje is volt, és a legvégén derült csak ki, hogy elég lett volna egy penicillin-kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!