Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Segítsetek! Mi a baj?

Segítsetek! Mi a baj?

Figyelt kérdés
1 hete vasárnap arra ébredtem ,hogy wc-re kell mennem nem volt ezzel semmi probléma ám éreztem ,hogy a végén ilyen kellemetlen érzés jön belülről(nem égő nem szúró nem csípő csak kellemetlen)utána éjszaka aludni se bírtam ,mert folyamatos vizelési ingerem volt ez nem volt elég reggelre a havibaj is a nyakamra jött és ez a kettő együtt olyan eszméletlen fájdalmakat okozott ,hogy még vasárnap reggel ügyeleten kötöttem ki ott felírták a Zinatt antibiotikumot ,mert nem volt ugye reggeli vizelet másnap visszamentem orvoshoz desokkal jobban voltam nem volt vizelési inger és 5 napig szednem kellett az antibiotikumot ezt megiscsináltam pénteken voltam még nőgyógyásznál is (úgyis mennem kellet feliratni a novynette fogamzásgátló tablettából)mert azt mondták lehet nőgyógyászati de ott megse vizsgált azzal az indokkal ,hogy mindent ráfognak a nőgyógyászatra de most tegnap este újra jelentkezett a vizelési inger nem olyan erősen mint 1 hete.Most még óvszerrel védekezünk szóval lehet spermicid vagy latex allergia is(bár már 2 éve de ilyen még nem fordult elő velem és durexet használunk mindig)és ma reggelre elmúlt megint avizelési inger de most félek újra jelentkezik.Mi lehet ez?Volt ilyen veletek?
2009. szept. 28. 15:13
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és még annyi ,hogy tartani se nagyon bírom ha jön egy kicsi is..:S szóval nevezhetjük "bepisilésnek"
2009. szept. 28. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
esetleg felfázás, hólyaghurut? sztem ezek a tünetek egyezegyben ráillenek a hólyaghurutra
2009. szept. 28. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:
igen de aháziorvos csinált 2x vizeletvizsgát csütörtökön azt mondta ,hogy javultam és ennyi ja meg ,hogy ne fogjuk rá a hólyagra ,mert lehet nőgyógyászati a nőgyógyász meg azt ,hogy arra ne fogjuk rá...egymás között passzolgatnak:S
2009. szept. 28. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
valószinü hogy valamiféle fertőzést kaptál el, és mivel későn mentél el dokihoz ezért vissza térő ez abetegség!a bnőm is igy járt!ezért vannak az orvosok vmit észreveszel h baj van,RŐGTŐN
2009. szept. 29. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat a fertőzés!és aztért jőn vissza, mert későn mentél dokihoz!barátnőmnek is hasolnó baja volt!!!
2009. szept. 29. 18:07
 6/8 A kérdező kommentje:
júj és ha tényleg ezabaj ,hogy későn mentem akkor még visszalehet fordítani afolyamatot?
2009. szept. 29. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Természetesen, nem 5 napig kellett volna szedni az antibiotikumot, ezt az orvos is tudhatta volna! Legalább 1 hétig kellett volna szedned, ha súlyos a fertőzés akkor 2 hétig, megszakítás nélkül, napi 2 tablettát. Te írtad, a saját szavaiddal, hogy még szedted jobb volt. Megszakítottad a kúrát, ezért estél vissza. Menj el a háziorvosodhoz és vele beszéld meg ezt, mond hogy még a Zinatot szedted jobb volt. Valószínűleg felírja ugyan azt a gyógyszert.
2009. okt. 2. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:

én kétszer is volam igy!!!!

véres vizelet...vagy a vizelet vérből áll?ismerős..ez felfázástól van! sajnos nekem nem egyszer jött ez elő:S

2010. jún. 29. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!