Segítsetek! Mi a baj?
Figyelt kérdés
1 hete vasárnap arra ébredtem ,hogy wc-re kell mennem nem volt ezzel semmi probléma ám éreztem ,hogy a végén ilyen kellemetlen érzés jön belülről(nem égő nem szúró nem csípő csak kellemetlen)utána éjszaka aludni se bírtam ,mert folyamatos vizelési ingerem volt ez nem volt elég reggelre a havibaj is a nyakamra jött és ez a kettő együtt olyan eszméletlen fájdalmakat okozott ,hogy még vasárnap reggel ügyeleten kötöttem ki ott felírták a Zinatt antibiotikumot ,mert nem volt ugye reggeli vizelet másnap visszamentem orvoshoz desokkal jobban voltam nem volt vizelési inger és 5 napig szednem kellett az antibiotikumot ezt megiscsináltam pénteken voltam még nőgyógyásznál is (úgyis mennem kellet feliratni a novynette fogamzásgátló tablettából)mert azt mondták lehet nőgyógyászati de ott megse vizsgált azzal az indokkal ,hogy mindent ráfognak a nőgyógyászatra de most tegnap este újra jelentkezett a vizelési inger nem olyan erősen mint 1 hete.Most még óvszerrel védekezünk szóval lehet spermicid vagy latex allergia is(bár már 2 éve de ilyen még nem fordult elő velem és durexet használunk mindig)és ma reggelre elmúlt megint avizelési inger de most félek újra jelentkezik.Mi lehet ez?Volt ilyen veletek?2009. szept. 28. 15:13
1/8 A kérdező kommentje:
ja és még annyi ,hogy tartani se nagyon bírom ha jön egy kicsi is..:S szóval nevezhetjük "bepisilésnek"
2009. szept. 28. 15:16
2/8 anonim válasza:
esetleg felfázás, hólyaghurut? sztem ezek a tünetek egyezegyben ráillenek a hólyaghurutra
3/8 A kérdező kommentje:
igen de aháziorvos csinált 2x vizeletvizsgát csütörtökön azt mondta ,hogy javultam és ennyi ja meg ,hogy ne fogjuk rá a hólyagra ,mert lehet nőgyógyászati a nőgyógyász meg azt ,hogy arra ne fogjuk rá...egymás között passzolgatnak:S
2009. szept. 28. 15:28
4/8 anonim válasza:
valószinü hogy valamiféle fertőzést kaptál el, és mivel későn mentél el dokihoz ezért vissza térő ez abetegség!a bnőm is igy járt!ezért vannak az orvosok vmit észreveszel h baj van,RŐGTŐN
5/8 anonim válasza:
Előfordulhat a fertőzés!és aztért jőn vissza, mert későn mentél dokihoz!barátnőmnek is hasolnó baja volt!!!
6/8 A kérdező kommentje:
júj és ha tényleg ezabaj ,hogy későn mentem akkor még visszalehet fordítani afolyamatot?
2009. szept. 29. 21:49
7/8 anonim válasza:
Természetesen, nem 5 napig kellett volna szedni az antibiotikumot, ezt az orvos is tudhatta volna! Legalább 1 hétig kellett volna szedned, ha súlyos a fertőzés akkor 2 hétig, megszakítás nélkül, napi 2 tablettát. Te írtad, a saját szavaiddal, hogy még szedted jobb volt. Megszakítottad a kúrát, ezért estél vissza. Menj el a háziorvosodhoz és vele beszéld meg ezt, mond hogy még a Zinatot szedted jobb volt. Valószínűleg felírja ugyan azt a gyógyszert.
8/8 anonim válasza:
én kétszer is volam igy!!!!
véres vizelet...vagy a vizelet vérből áll?ismerős..ez felfázástól van! sajnos nekem nem egyszer jött ez elő:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!