Beoltassam magam H1N1 ellen? Es ha igen miert? Es ha nem akkor miert ne?
NEM!
Én a szakemberekre hallgatok,- pontosabban utánozom őket - nem a gyógyszergyártókra. Azért, hogy valaki sok pénzt kaszáljon, nem fogom a családomat kiirtatni! Ha ez annyira igaz és fontos lenne. nemzetközileg is más lenne a visszhangja, és az orvosok és azok családjaik lennének az elsők, akik beadatnák maguknak. Ehhez képest ők az elsők, akik nem hajlandóak az oltást beadatni. Nyilván tudják miért..... A virológus meg egyértelműen kimondta: felesleges. Valakik megint nagyot fognak kaszálni az oltóanyag előállításán és az árán. Nekem is orvos mondta, hogy teljesen felesleges, sőt....!
Egyébként a normál influenzának is vannak halálos áldozatai, mindig. Ez egy a sok közül. Ha meg jön a világégés, majd pont így lehet ellene védekezni... Illuzió, utópia.
Az oltásról nyilatkozó kismamákról annyit:
- nem akarom megbántani őket, de ezek azok az évek, amikor egy nő a legérzékenyebb, és a leghiszékenyebb a gyereke érdekében. Éppen ezért agymosást ezen a csoporton a legkönnyebb végezni. A mostani műsorokból azt látom, hogy ezt sikerrel is művelik velük.
Kik azok a kismamák, akik ezt nyilatkozták? Valaki megint egy csoport nevében adta elő magát és a véleményét?
Vagy pl. aki a tévében a nyilvános szoptatás mellett kampányol,- pláne csinálja - annak az aktuális reális gondolkodási képességét is megvizsgáltatnám. Azonnal. Nem prűdségből, hanem alap okból: a szoptatás olyan meghitt kapcsolat az anya és a gyermeke között, amit soha többé nem fog érezni, az csak nekik, kettőjüknek szól. Csak egymással törődjenek. Aki ezt mások előtt akarja , vagy pláne csinálja, az számomra nem más, mit egy cirkuszi magamutogató mutatványos. Ugyanis a lényeget veszi el a gyerekétől: saját magát, a nyugalmat, a meghittséget, a csak rád figyelek érzést. Felőlem ott szoptat mindenki ahol akar, de ne akarjanak meggyőzni arról, a Blaha Lujza téren buszra várva szoptassak, és hogy oltassam be magam terhesen vagy az alig cseperedő gyerekemet.
17/F
Mi még általánosban folyamatosan kaptunk mindenféle oltást, és majdnem fél havonta voltam orvosnál hogy valami nem stimmel.
Miótan átmentem középiskolába nem adnak semmi oltást és azóta az volt a legnagyobb betegségem hogy náthám volt és kicsit fájt a torkom de az is csak egyszer...
részemről ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!