Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Torokfájásnál miért nincs nyálam?

Torokfájásnál miért nincs nyálam?

Figyelt kérdés
Amikor fáj az ember torka, miért csökken a nyáltermelés?
2011. okt. 24. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
talán mert kiszárad olyankor a szád
2011. okt. 26. 16:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont azért szárad ki, mert csökken a nyáltermelés, nem pedig fordítva. Pedig a torokfájásnál csak a torkodnak kéne fájni...
2011. okt. 26. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első válasz nagyon értelmes volt. És én állok 60% körül...

Én úgy hiszem, hogy egy gyulladt állapotban a szervezet nem akar táptalajt biztosítani a baktériumoknak, hogy még jobban elszaporodjanak. A folyadékbevitelt is ösztönzi ezáltal, ami szintén segíti a gyógyulást.

2011. okt. 27. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó pont ezért vagy 60% -nál tudod van aki azért ír másnak mert segíteni akar mégha ennyivel is és veszi a fáradságot hogy válaszoljon értelmes vagy nem értelmes nem pedig a százalékát nézegeti ki vezet szánalmas aki azért van az oldalon azért nem kell lehuzni az elsőt mert segített csak tudod mindenkinek adott az internet hogy utána járjon ilyen fantasztikus kérdéseknek csak hát aki lusta az inkább itt okoskodik!nyilván az első válaszoló nem bántásból írt már elkap engem is az ideg ilyen okoskodóktól,az lenne a minimum hogy meg kéne köszönnie a kérdezőnek a válaszokat amennyiben azok nem sértőek nem pedig még okoskodnia!
2011. okt. 27. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont pont vesszőcske, üres már a fejecske!
2011. okt. 27. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
hát kb itt van akinek eléggé
2011. okt. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!