Ti álltok vagy ültök a BKV-n?

Én a metrón többnyire állok, igaz hogy a korlát kitudja milyen dzsuvás mármint a nem látható dzsuvára gondolok, de eddig szerencsére nem lett tőle nagy bajom, és mindig mostam kezet ha a munkahelyemre, vagy hazaérkeztem.
Persze volt amikor elfelejtettem teljesen és a számhoz nyúltam vagy éppen ettem, de még nem haltam meg, és bajom sem lett.
A metrónál azt az újat ami a 2-esen van azon is lehet ám dzsuva de ha van hely inkább leülök mert az még úgy ahogy tiszta, meg azért takarítják de a baj az hogy csak éjjel amikor már nem járnak.

Naná, hogy leülök. Utazok 1 órát reggel és 1 órát este, közben a munkahelyemen is állok 8 órát, azt a plusz 2 órát nem tudom, és nem is akarom még állva eltölteni. Otthon nyilván rögtön átöltözöm, nem ülök le a székbe, fotelbe ugyanabban a nadrágban, amiben a buszon is ültem.
Kicsit túlzás lenne folyton attól rettegni, hogy elkapok valamit, ha leülök, vagy megfogom a kapaszkodót. Nyilván hazaérkezéskor kézmosás, plusz átöltözés, ami alapvető, és akkor már meg van előzve a probléma. Nem lehet burokban élni.

Nézd, a levegőben is rengeteg baci van, vízeletpára, szardarabkák és a szád előtt nincsen semmi...
Szóval fontos dolog a higénia, de el kell fogadni, hogy bizonyos dolgok ellen nem neked, hanem az immunrendszerednek kell fellépnie; nyugodtan mászkálj a városban, ülj le a BKV-n, simogasd meg a szarosseggű tehenet, stb

Én ha van hely leülök. DE MINDIG nézd meg hova ülsz!!!!!Alaposan! Hátra sose dőlök székeken mindig csak amoylan épphogy leülök,alig foglalok helyet:DD
Amíg kezet nem mostam BKV fogdosása után nem megyek pisilni,enni sem eszem addig. Tehát melóhelyre bérek irány kezet mosni egyből!
Mivel elég hosszú loboncom általában utázskor előrehúzom,hogy ne dörgölőzzön neki a támlának..ki tudja ki ült ott eddig,bár tudtommal a tetű meg ilyenek csak élő szervezetben marad meg..aztán ki tudja:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!