4 hete tetves vagyok. Erről nem tud senki még a szüleim se.13 éves vagyok. Nem merek szólni nekik és nem is fogok. Van e olyan ellenszer vagy tudtok e valami jó tanácsot hogy saját magam kiirtsam őket?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 19:55
11/20 anonim válasza:
hol vagy tetves? mert az sem mind1. megmagyarázná, h miért ebbe a kategóriába írtad a kérdést.....
12/20 A kérdező kommentje:
A szüleim elváltak apám reggel elmegy este hazajön. Jó ha találkozunk hetente..... És valami házi praktika?? / kérdező vok/
2013. ápr. 24. 20:06
14/20 anonim válasza:
Jajjj ne légy hülye is kérdező! Menj el a háziorvosodhoz ennyire egyszerű az meg megmondja mit tegyél. hogy mi a legjobb.
15/20 A kérdező kommentje:
De én falun lakok mégse állithatok be a varosba h csa doki adj gyógyszert..... El se tudjatok kepzelni milyen ezzzz :'(
2013. ápr. 24. 20:13
16/20 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni tetűirtókat, azt hiszem a Nixhez jár kis fésű, azzal lehet a serkéket kifésülni. Amúgy tényleg jobb lenne, ha megmutatnád otthon, látnia kéne valakinek, hogy 1. eltűntek-e, 2. jó lenne ha a többiek tudnának róla, nehogy elkapják.
17/20 anonim válasza:
Különféle termékek, pl.: samponok, amik segíthetnek.
18/20 anonim válasza:
Hogyhogy nem vették még észre rajtad anyukádék, vagy a többiek?
Ennyi idő alatt szétspricceltek a hajadban, iszonyatosan csíphetnek... Senkinek sem tűnt fel, hogy sokat vakaródzol?
Na mindegy, mindenképp mondd el anyukádnak, mert vannak olyan vény nélküli szerek, amit csak 14éves kor fölött adnak ki.
És anyukád megveheti egy másik városban is, ha elmondod neki, hogy mennyire cikinek éreznéd ezt a közeli patikában kérni.
19/20 anonim válasza:
Menj el nődokihoz hamis névvel és kérdezd meg hogy mi a teendő...
20/20 anonim válasza:
amúgy mi történt a dologgal Kérdező? most hogy új válasz érkezett rá és észrevettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!