Megvagtam magam az uveg sarkaba a konyokom felett. Kitisztitottam alpaval. Nem olyan mely seb de csunya. Neha csipo erzest erzek es gennyezik. Ha gennyezik az jo vagy rossz?
Figyelt kérdés
2008. jún. 14. 18:00
1/9 anonim válasza:
Mikor történt ? Ha gennyezik akkor valami baj van vele,ha piros körülötte és fáj, érzékeny akkor gyulladásban van .Szilánk nem lehet benne?Mert ha van benne azt minél hamarabb ki kell szedni ! (egy üveges felesége !)
2/9 A kérdező kommentje:
uvegszilank nem lehet benne.ha korulotte megnyomom akkor faj.leragasztani jo otlet?
2008. jún. 14. 18:08
3/9 A kérdező kommentje:
ja es tegnap tortent
2008. jún. 14. 18:08
4/9 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz vele, a gennyezés soha nem jószándéku, valami maradt még benne azért gennyezhet.Jobb ha látja orvos
6/9 anonim válasza:
Okvetlen menj el orvoshoz, ha a seb gennyes akkor már elfertőződött. Kapsz egy fájdalommentes tetanuszt, és 2-3 nap mulva kutya bajod.
Válaszadó : Egy hentes,akinek egy párszor már volt fertőzött sebe.
7/9 A kérdező kommentje:
es ha elfertozodik az mivel jár?
2008. jún. 17. 16:34
8/9 anonim válasza:
Remélem már látott orvos vagy elmult. Ha megfertőződik csip és fáj majd gennyedzik,aztán egy pirosság veszi körül a sebet amiből egy piros csikszerű vonal indul el az érben..ha még ezt is tovább húzod és a csik elhalad a szívig ami 3-5 nap a mirigyeknél megakad ,szőval ha eljut a szívig akkor vérmérgezésbe belehalhat a pácient.Láz hidegrázás stb kiséri a csik utját minnél távolabra jut annál nagyobb a láz.De ha észreveszik a csikot időben tetalpán segitségével elmulik 1-2 napon belül. A HENTES VOLTAM ..SZIA.
9/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszt.amugy mar begyogyult...csak megijedtem mert eleg csunya volt,es nemtudtam mihez kezdjek vele...
2008. jún. 25. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!