AIDS lehet elkaptam?
A HIV vírust simán elkaphattad!
Mielőbb menj el orvoshoz, mert ha jól tudom 72 óra alatt még megakadályozható a HIV vírus beágyazódása a szervezetbe és elpusztítható. Ha eltelt a 72 óra, akkor is menj el, mert gyógyszerekkel évtizedekig kihúzhatod, ha még az elején elkezded a kezelést. És ki tudja? Lehet hogy hamarosan gyógyítható lesz a betegség! Tehát nyugalom és irány az orvos!
"Mielőbb menj el orvoshoz, mert ha jól tudom 72 óra alatt még megakadályozható a HIV vírus beágyazódása a szervezetbe és elpusztítható"
De azt csak akkor szokták alkalmazni, ha valaki például HIV pozitív vérrel, vagy azzal szennyezett tűvel kerül olyan kapcsolatba, ahol lehetséges a fertőzés. Ilyen például egy HIV pozitív betegeket kezelő orvos vagy ápoló. Nem tudok róla, hogy "biztos ami biztos" alapon bármely más esetben alkalmaznák. Főleg, ha csak kiszakadt a gumi. Egy HIV negatív partnerrel.
Persze kizárni semmit sem lehet. Bár tudnám mi az a "számora kevés bé férfi".
Igen, jól értetted, hisz azt írtam :)
De attól függ, hogy hogy állsz hozzá. Általában az emberek paráznak.
De azért írtam, hogy ne legyen. Tényleg nem kívánom, nagyon rossz.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!