Mi lehet ez a betegség? Segítség!
Már 7hete fáj folyamatosan az állam alatt bal oldalon a nyaki nyirokcsomóknál valami -lehet ez a fájdalom a torkomon belül jön, pontosan nem tudom megmondani-(a nyirokcsomók puhák, nincsenek bedagadva vagy ilyesmi)fáj, feszül ha forgatom a fejemet..ehhez hozzájön még az elviselhetetlen fülfájdalom, főként a bal oldali fáj, de a jobb is szokott fájni. Továbbá a szemem mögött is érzek tompa fájdalmat.
A vérképemen minden jó, csak az ESR és CRP 33, 27.
Tegnap este viszont úgy riadtam fel álmomból, hogy nem kapok levegőt, mintha a torkom összeszorult volna és a jobb lábamon a lábujjaim úgy megfájdultak -semmi előzmény nélkül- mintha egyenként eltörték volna az összeset és mozgatni se tudtam őket egy jó darabig, mára már jobb lett, jobban tudom mozgatni őket, de még mindig fáj egy kicsit.
Teljesen meg vagyok rémülve hogy mi van.. a dokim nem vesz komolyan egyáltalán, a fül-orr-gégészeten 2hetes várólistán vagyok mivel nem vagyok rákgyanús (külföld).
Valakinek volt hasonló betegsége?? Mi lehet ez??
Ha vannak itt esetleg tanuló dokik nagyon várnám az ötletüket!! Köszönöm!
MRI-t javasoltam volna. Lehet kéne megint egy.
Ha a dokid nem vesz komolyan, menj másikhoz, keress egy belgyógyászt. Ő tudja majd, hogy milyen vizsgálatok kellenek és hova küldjön tovább!
Nem vagyok orvos, de autoimmun kórra stimmelhetnek a tünetek.
Meg a ciszta sem kizárandó ok, hiszen az elhelyezkedéséből itélve nyomhatja az agytörzset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!