Rákbetegeknek szóló könyvek? Letölthető valahonnan?
Leukémiásoknak való része érdekel!
Ha van tapasztalat azt is várom!
Sajnálom a kicsit :(
Nekünk nevelő apám lett beteg AML
Ti miket esztek? Fehér liszt helyet glutén mentes vagy teljes kiörlésű? Sok zöldség (gondolom akkor ragu levesek meg ilyenek... Párolt rizs..
Ilyen tanácsok kellenének.. Vagy az alapítvány címek
Mivel az én kislànyom még csak màsfél éves, így nekünk nehéz az ételekkel próbálkozni, de elivileg a glutént és a cukrot kerülni kell, cukor helyett nekünk a xilitet ajánlották. Kerülni mindent ami mesterséges, sok zöldség, gyümölcs. Bár én örülök, ha eszik valamit...
Mi főleg gyermekeket segítő alapítványokhoz mentünk, de szerintem ketess rá a neten és írj emailt minden ràkbetegekkel foglalkozó alapítványnak! Kérj segítséget, felvilágosítást a bezegségről! Ezzel nem veszthetsz semmit. Rákellenes liga pl
köszi :)
A glutén az nekem is eszembe volt meg a cukor mert a szénhidrát táplálja a rákos sejteket, így xilitet pont ma vettem, meg röpke 1700 forintért glutén mentes lisztet...
Igen, sajnos nagyon drágák ezek a dolgok és az én lányom a glutènmentest meg sem eszi...
Ha túl leszünk a kezelés intenzívebb részén el fogunk menni egy természetgyógyászhoz is.
Remélem hamar meggyógyul a nevelő apád, mi is azon vagyunk!
Kitartást nektek!
Ja, ha talàlsz vmi jó könyvet
megírom ígérem :)
ncore-ra már kitettem kérésként 3 könyvet is :) Ha feltöltik átküldöm pdf-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!