Segít az Aloe Vera a herpeszre?
nem tudom,mennyire és milyen időközönként jön ki nálad,de csak drasztikus saját tapasztalattal tudok szolgálni...
nekem olyan a herpeszem,hogy ha el tudom kapni mikor még semmi nem látszik,csak bizsereg,akkor el tudom mulasztani zovirax kenőccsel, neurobion tablettával és fagyasztással (erre van külön egy jégtömböm a fagyasztóban)
a fagyasztás úgy néz ki,hogy fogom a jeget és hozzányomom a számhoz,amíg át nem fagy teljesen...ez kb fél óra..aztán félóra szünet,ekkor bekenem zovirax-szal és megcsinálom még legalább 3x,vagy amíg időm van...
ha úgy kelek fel reggel,hogy már ott a hólyag,akkor feldagad az összes nyirokcsomóm minden hajlatban, belázasodom és mozdulni sem tudok...(a leghosszabb idő,amíg nem kaptam gyógyszert 2 hét volt és addig csak egyre rosszabb lett,nem múlt el)
olyankor egyből el kell küldenem valakit a dokimhoz,hogy hozzon 400mg-os telviran-t,aciklovir-t,vagy herpesin-t...mindig úgy íratok fel,hogy 1 doboz legyen itthon pluszban,és akkor ráérek dokihoz menni 2 nap múlva,mikor már fel tudok kelni...remélem,azért nálad nem ennyire rossz a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!