Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az Aloe Vera nedve herpeszre jó?

Az Aloe Vera nedve herpeszre jó?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 10:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen! Használd bátran. Én ezzel szoktam kezelni.
2011. nov. 16. 10:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jó! :) Köszönöm! :D
2011. nov. 16. 10:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Herpesz az mindig az immunrendszer gyengesége miatt jön ki. Az aloe vera mellett gyúrjál erre is!
2011. nov. 16. 10:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de szedtem már annyi vitamint és mégis kijön...
2011. nov. 16. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Akkor gondolom, már kented mindennel egy utolsó mentsvár lenne az aloe. Ez esetben nagy hatást ne várj. Lassabban gyógyít, pláne ha már kint van. Nekem talán azért vált be, mert ha évente 2× megjelenik akkor sokat mondok.

Páromnak is volt egy időszaka, amikor minden héten megjelent a száján, majd az orrában. Mire végre fellélegeztünk, hogy eltűnt megint megjelent a száján. neki a háziorvos írt valami gyógyszert, amit kúraszerűen szedett. Azóta nagyon ritkán van. 2-3 havonta

2011. nov. 16. 11:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos kentem mindennel, orvosnál is voltam, és annyit mondott, h szedjek vitamint, meg próbáljam megfigyelni, h milyen időközönként jön ki, meg összefügg-e valamivel (étel, menstruáció), de semmi, mert valamikor egy évig nincs valamikor meg hetente jön ki új.... nem tudom mitől lehet!
2011. nov. 16. 11:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Gondolom sajnos te is csak amolyan szintetikus vitamint szedtél....ezekből szinte SEMMI nem épül be a szervezetbe, sőt még rossz hatása is van. Ez egy csapda.
2011. nov. 16. 11:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Centumot, activált, b vitamint, meg c vitamint szedtem. Nem egyszerre persze, de a béres cseppre gondolta, azt jónak mondják!
2011. nov. 16. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
A párom is gyógyszert kapott rá. A herpeszt vírus okozza, mindenkiben benne van, és valóban akkor jön ki, ha az immunrendszer gyengül vagy stressz ér, stb. Ettől függetlenül nem véletlen, hogy vannak antivirális szerek és kimondottan herpeszre való krémek. Ha semmit nem kensz rá, akkor is elmúlik 1 hónap alatt. Ha használsz rá gyógyszert, akkor 7-14 nap. Aloe Verával mennyi lehet?
2011. nov. 16. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:

A Béres csepp valóban jó, de nincs benne minden.

Hatóanyagok (1 ml (18 csepp) oldatban):

Vas (Vas-szulfát-heptahidrát formájában) 2,00 mg

Cink (Cink-szulfát-heptahidrát formájában) 1,14 mg

Magnézium (Magnézium-szulfát-heptahidrát formájában) 0,40 mg

Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát formájában) 0,31 mg

Réz (Réz-szulfát-pentahidrát formájában) 0,25 mg

Molibdén (Ammónium-molibdát-tetrahidrát formájában) 0,19 mg

Vanádium (Ammonium-monovanadát formájában) 0,12 mg

Nikkel (Nikkel-szulfát-hexahidrát formájában) 0,11 mg

Bór (Bórsav formájában) 0,10 mg

Fluor (Natrium-fluorid formájában) 0,090 mg

Kobalt (Kobalt-klorid-hexahidrát formájában) 0,025 mg

Segédanyagok:

aszkorbinsav, borostyánkősav, borkősav, kálium-nátrium-tartarát, amino-ecetsav (glicin), nátrium-edetát, glicerin, kénsav, tisztított víz.

Magyarul: ez nem vitamin!

2011. nov. 16. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!