Az Aloe Vera nedve herpeszre jó?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 10:47
11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azzal mennyi lehet, de nekem nem kell egy hét, mert hamar elmúlik, csak nagy meg csúnya és nagyon fáj!
2011. nov. 16. 11:28
12/16 anonim válasza:
Kedves 11:28-as én is pont erre gondoltam.
Vitaminnak veszik az emberek és egy nagy kalap ...-ot kapnak helyette, sőt a sok adalékanyagról nem is beszélve.
13/16 A kérdező kommentje:
És van olyan amiben benne van minden? Mert a zöldségek sem jók ilyenkor, mert csak fel van fújva és nincs benne semmi..
2011. nov. 16. 11:30
14/16 anonim válasza:
Aki a bérescseppet vitaminnak veszi...
A bérescsepp nyomelemeket tartalmaz. A "sok adalékanyag" pedig szintén no comment.
15/16 anonim válasza:
Azért még érnek valamit a zöldségek/gyümölcsök, persze nem mindegy, hol vesszük. De november még simán lehet, hogy tartalékból adnak, vagy ha nem is 100%-ig természetes körülmények között, de pl. melegházban másfél hónapja simán termeszthették.
A herpeszed, ha sűrűn jön ki, tuti nem immungyengeségtől. Az immungyengeségnek, ha ilyen fokú lenne, hogy utat nyit ennyi herpesznek, más jele is lenne...
16/16 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm!
2011. nov. 21. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!