Genitális herpeszem lehet?
Nem rég fogorvosnál voltam, gyökérkezelés után feldagadt az ínyem kaptam Augmentint. Ám a kezelés vége fele kezdett furcsa lenni oda lent. Először gomb fertőzésre gondoltam, hisz a betegtájékoztatóban is benne volt, hogy előfordulhat. De 2 napra rá fehér hólyagok jelentek meg, amik mára kifakadtak. ( Pont ma fogyott el az antibiotikum is) Rettenetes fájdalom, és néha alhasi fájdalmaim vannak.
A kérdésem az, hogy ha herpeszem van, milyen vény nélküli gyógyszert vehetek illetve kenőcsöt? A nőgyógyászatra csak hétfőn kérhetek időpontot, de tuti hogy +1 hét mire bejutok, addig meg nem bírom ki.
Előre is köszi mindenkinek.
szerintem ez nem herpesz, hanem valami más, csúnya fertőzés
az alhasi fájdalomból ítélve sürgősen orvoshoz kéne menned, ezzel nem várhatsz heteket
Egy ilyen fertőzés sürgősségi eset. Bemész, nem kell időpont, hanem el kéne, hogy lássanak!
Vagy kérj sürgősségi beutalót a háziorvostól, ha úgy biztosabb.
Csak rosszabb lesz és esetleg komoly gyulladásokat is okoz belsőleg. Én nem kérnék időpontot, hanem mennék, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!