Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kemoterápi jár fájdalommal?...

Kemoterápi jár fájdalommal? Csont vagy izomfájdalom? Meddig tart?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 16:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A kemotól kihullik a haj?

Nem a sugárkezelésnek van ilyen tünete?

2013. ápr. 12. 17:16
 12/18 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

Nekem az első kezelés után 2 héttel és nem csak a hajam.

2013. ápr. 12. 17:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Pedig azt mondták erre nem kell számítani...

Azt mondták ne készüljön rá hogy mint a filmekben, hogy kihullik a haj, hánynak, szenvednek a fájdalomtól stb. Mert az a sugár kezeléssel járna de ez "csak kemo"

2013. ápr. 12. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem minden kemoterápiásnak hullik ki a haja ,ha az orvos azt mondta akkor biztos úgy lesz. Nekem egyből mondta ,hogy készüljek fel rá ,hogy a hajamat elveszítem . Gyönyörű hosszú hajam mikor elveszítettem hát padlóra küldött.

Az a lényeg ,hogy mellette legyetek és érezze ,hogy szeretitek.

2013. ápr. 12. 17:27
 15/18 A kérdező kommentje:

Sajnos csak Édesanyámat engedik már be hozzá.

Én nem mehetk mert várandós vagyok és Pici gyerekünk van, A fia ugyanebben a cipőben jár (pici gyerekük van) és A nővéremék is ugyanezért nem mehetnek hozzá.

2013. ápr. 12. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Telefonon beszéljetek akkor, ha nem tudtok bemenni személyesen. Biztos jól esne neki !
2013. ápr. 12. 17:44
 17/18 A kérdező kommentje:

Az meg van :)

Bár mostmár a telefont se szívesen tartja mert idegesíti, hogy gyenge és az is fárasztja... Max 1 perc után leteszi

2013. ápr. 12. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor hívd mikor tudod ,hogy anyukád ott van vele és akkor tarja neki a telefont. Engem is mikor hívtak és gyenge voltam én se bírtam sokáig telefonon beszélni.,mert mindig hányingerem volt.
2013. ápr. 12. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!