Piros csík honna megy fel?
Figyelt kérdés
Megkaristolt egy rozsdás drót darab 2 helyen a combomon.Ez kb 5 perce történt de már felduzzadt a seb körül.Lehet hogy elindul majd a piros csík ha igen akkor honnan számítsak rá?Ha veletek előfordulna akkor ti elmennétek dokihoz másnap?És ti mit csinálnátok a sebbel pontosabban mivel fertőtlenítsem a sebet?2009. szept. 22. 21:42
11/18 A kérdező kommentje:
hát holnapig szerintetek váhatok?holnap inkább elmegyek dokihoz hogy adhat e nekem szurit mert lehet hogy terhes vagyok nemtudom igy lehet e adni nekem. legalábbis már nagyon szeretnék azlenni és most nemtudni hogy baba lerssz e mert mostjöttem helyre hormonilag.
2009. szept. 22. 22:20
13/18 anonim válasza:
Ha elolvastad,láthatod hogy adnak tetánuszt ha terhes is vagy,ne aggódj,remélem tudtam segíteni.
És megy a drukk a babához :)
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2009. szept. 22. 23:24
15/18 anonim válasza:
Szia!
Voltál dokinál? mi a helyzet?
16/18 anonim válasza:
Igen a sebtől indul. De azért nem "szabad" várni vele, mert addig a végtagot, szövetet károsítja, még ha nem is éri el a szívet. Apu egy királydinnyébe lépett bele, és a tüske elfertőződött, és attól indult el a csík. Észre sem vette, hogy belelépett. Akkor mondta a doki, hogy ha mondjuk már combján van a csík, akkor a lába is elég nagy mértékben károsodott volna.
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
semmi bajom, felhivtam a dokim és azt mondta (nögyógyász)ha nem megy fel a csik ne menjek el dokihoz mert nemtenne tul jót,mivel ha baba van akkor még csak 1-2 hetes. szóval nem mentem de elis mult a gyulladás dagadás!szóval hál istennek minden rendben van köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 23. 23:30
18/18 anonim válasza:
Okos volt a dokid ugyan is teljesen feleslegesen tetted volna ki a babát kockázatnak, már ha van. A tetanusz injekció 1 konkrét kórokozó ellen hat, a mellett egy rozsdás dróttól 100 másik betegséget elkaphatsz. Bocsi de ez az igazság:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!