Piros csík honna megy fel?
Én a helyedben elmennék a dokihoz holnap,ezzel nem szabad játszani.Ha jól tudom a piros csík a karodnál megy felfele.
A goggleba be írtam és lám mit adott ki gyakorikérdések :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
Szerinem a sebtől indul a csík.Én ilyen betadinnal, vagy jódtinktúrával szoktam fertőtleníteni, mert az orvos is ezzel csinálná.Életemben egyszer kaptam tetanusz oltást, amikor elestem rossz minőségű betonon, amibők kiálltak a kis éles kavicsok, és lejött mindkét tenyeremről a bőr, azt is inkább csak megelőzésként adták, nem volt piros csíkom.A szervezet sok mindent legyőz, és akkor vagy veszélyben inkább, ha nagyon vérzel, és nagyobb sebed van, amibe belekerült, pl.füld, vagy rozsdás valami.
Mennyire sebesültél meg?
nem mély, egyik hámsérülés, másik meg vérzett de csak a felszin véres . viszont bevan eléggé dagadva. mert 2 seb van egymás melett úgy csikart a drót. eléggé rozsdás volt.
Azt szeretném kérdezni hogy pl, felmegy hol nézzem?hol látom,mert olvastam hogy vivőértöl vagy főértöl megy felfelé. de a seggemnél van ott hol nézzem?
a karcolások be szoktak dagadni.
próbáld ki, h körömmel, vagy toll hegyével (kikapcsolt tollal) megkarcolod magad, és be fog dagadni. nekem pont ilyen allergiám van, ha megkarmolnak akkor bedagad, jobban mint egy átlagos karmolás.
ha lekened fertőtlenítővel nem valószínű h bármi bajod is lesz. ha nincs otthon semmilyen betadine vagy ilyesmi, akkor fújjál rá parfüm9öt, abban van alkohol. csípni fog, de lefertőtlenít eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!