Miért jön ki mindig nekem a herpesz?
Figyelt kérdés
eddig is sokat kijött,de mostanába nagyon sokat.belül volt 1 a számban,uténa 2napra rá kivül.az a 2 elmult de ma megint érzem hogy éget és jön ki egy.miért lehet és tudnátok valami ellenszert ajánlani? kenőcsöt és lizin-c használok2013. ápr. 11. 06:35
1/6 anonim válasza:
Az immunrendszered van padlón, azért tud előjönni. C-vitamin és mozgás, erősíteni kéne rajta. Allergiás nem vagy esetleg?
2/6 anonim válasza:
Az immunrendszereddel van gond.Általános immunerősítés mellett,menj el orvoshoz és kérdezd meg ajánlja-e az Isoprinosine tablettát. Ez kifejezetten segíti a vírusok elleni védekezést.
3/6 anonim válasza:
Én is nagyon herpeszes voltam mindig,aztán vettem Cetebe C-vitaom plusz Cink kapszulát és azóta semmi.
Próbáld ki.
Vagy ami kicsit drasztikusabb az a Telviran tabletta.a háziorvossal kell feliratni,kúra szerűen kell szedni és 1-1,5 évre elmúlik
(:
4/6 anonim válasza:
Na nekem is ez volt régebben.Ami segített:C vitamin 500mg-os és naponta gyümölcsturmixok(grapefriut, narancs, alma, gyömbér,banán, citrom, kiwi stb-2-3 fajtából kutyultam mindíg meg most is szoktam) vízzel felhígítva.Echinacea csepp.Külsőleg meg teafaolaj töményen a herpeszre.Az immunrendszered gyenge.Én 5 évig szenvedtem a herpesszel.Volt, hogy hetente kijött.Mostanában csak ritkán jön ki.Az immunrendszered kéne megerősíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
értem.nagyon szépen köszönöm.esetleg valami c-vitamint,immunerősitő tablettát tudtok ajánlani amit vény nélkül lehet kapni és hatásos?:)
2013. ápr. 11. 15:00
6/6 anonim válasza:
Én ezt ajánlanám, de biztos van más jó C-vitamin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!