Mit tegyek a herpeszeimmel? Nagyon makacsok.
Figyelt kérdés
Már egy hete szenvedek velük.. Volt egy mandulagyulladásom, attól jöttek ki, már a mandulám meggyógyult, de a herpeszek egymást érik.. Alig múlasztom el az egyiket, jön ki a másik. hol a számon, hol a fél állam olyan, már az arcomon is jött ki három, és most az orromat támadják. Vettem rá zoviraxot, nem annyira vált be, és szinte lemarta a bőröm. :/ Most thermál herpeszkrémet kaptam, ezt még nem próbáltam, de félek, ez se lesz jó.. emellett naponta 1000-2000 mg C-vitamint eszek, nem idegeskedem, szóval nem lehet a stressz miatt.. Ja, és amikor kijött, akkor jött meg a havim is, lehet az miatt, de az már el is múlt, és még mindig jönnek a hólyagok :/ Fertőtleníteni is szoktam őket, egy erősebb arcszesszel, de tényleg nem használ.. Most itthon vagyok egy hétig a tavaszi szünet miatt, de amire visszamegyek, szeretném őket elmulasztani! Volt már valakinek hasonló problémája? Mit csináljak velük? Előre is köszönöm a válaszokat! 16/L2013. márc. 28. 13:14
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Ha ennyire kijöttek, akkor menj el a bőrgyógyászatra, egyébként fiamnak az Epavir tabletta sokat használt, azelőtt mindenre kijött, most már csak nagy ritkán van herpesze.
3/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Lizin-C kapszula (2500 Ft, gyógyszertár) Semmi más érdemben nem fog segiteni. Én hosszú évek szenvedése után szabadultam meg végleg a herpesztől.
www.lizin.hu
4/6 anonim válasza:
Hát figyelj. Én nekem 3 hónaponta kijön, már betegesen félek tőle....minden egyes szájbizsergésnél vagy piros foltnál becsinálok..
Nekem kijött csütörtökön, hogy a jó édes..*****
Na mindegy, nekem az a legjobb hogy ha nem nyúlok hozzá ilyen fogkrém meg Zovirax és egyéb szarságok. Szóval, vegyél teafaolajat, fülpiszkálóra mártsd rá, és kend be vele. Ok ízre szar, szaga is az. De nem terjed tovább. Gomba, és vírusölő stb. Sokan azt mondják vegyítve kell mással. Csak nyugodtan használd egymagába. 5 nap és pápá!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy krémet ajánlottak a patikában, nem herpeszkrém, hanem valami szárítóhatású.. Kiszedte a folyadékot a hólyagokból, és leszárítja.. Már alig látszik. :)
2013. márc. 31. 16:26
6/6 anonim válasza:
az arcszesz is nagyon jo herpeszre.nekem is kb egy honapig a szamon volt.de arcszesz jol le szaritja es fertotleniti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!