Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csalánkiütésem van, valaki?...

Csalánkiütésem van, valaki? Tovább lennt

Figyelt kérdés

Mint említettem,csalánkiütésem van és fogalmam sincs hogy mitől. Csak akkor jön elő ha melegem van,vagy melegvíz ér.

Valaki tud ajánlani valamit az orvoson kívül,amivel esetleg kigyógyulhatok belőle?

köszönöm:)

2013. ápr. 9. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor meleg allergiád van.Kigyógyulni belőle,mint általában az allergiákból,nem lehet. De ha antihisztamint szedsz(pl.Cetirzin,Zyrtec)nem lesznek tüneteid.
2013. ápr. 9. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Az egy autoimmun betegség. Bőrön mennek ki a "mérgek". Mostanában leginkább gyomor/bélflóra okra gyanakszom mint ok.

(Méghogy meghülyül a test és magát támadja. MUHAHAHAHAHAHAHAAAAA) |D

2013. ápr. 9. 22:14
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) de eddig nem volt semmi bajom csak 2-3 napja jelent meg és csak akkor ha meleg víz ér..:/ élvezni fogom a fürdéseket hideg vízzel:DD
2013. ápr. 10. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyit meg kéne tenni,h elmész bőrgyógyászatra. Ugyanis ki lehet vizsgálni mitől kezdődött ez el nálad. Lehet egy góc a szervezetedben, esetleg valamilyen emésztőrendszeri probléma. Van amikor nem tudnak semmit kimutatni,de ha igen nem csak kezelni,gyógyítani is lehet.
2013. ápr. 10. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
hétfőn megyek allergia vizsgálatra ezért írtam hogy orvoson kívül:)
2013. ápr. 10. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Hoppá! Akkor addig ne szedj antihisztamint,mert nem lesz reális az eredmény. Calcium pezsgőtablettát igyál,ha nagyon viszket,de hét végén már azt se. Kíváncsi vagyok,mi lesz az eredmény.
2013. ápr. 10. 21:15
 7/8 A kérdező kommentje:

érdekes dolgot fedeztem fel.

fürdés is kihozza de most délután fürödtem és alig jött ki viszont így estére teljesen és most viszket is.

kalciumot iszok :)

2013. ápr. 11. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet,h vettél be valamilyen gyógyszert,akár 1 tbl-t is az elmúlt napokban? Csalánkiütést tud okozni pl. egy bakteriális,vírusos fertőzés is, ami olyan gyenge,h Te nem is igazán veszed észre,de a szervezeted így reagál rá.
2013. ápr. 12. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!