Szedjem tovább az antibiotikumot, ha már jól vagyok?
Két hete küzdök torokgyulladással. Ritkán vagyok beteg, de most ezt nem sikerült otthon kikúrálni, úgyhogy elnéztem orvoshoz. Ő mondta, hogy torokgyulladás, felírt antiobiotikumot. 2 napja szedem, eddig összesen 4 szemet vettem fel, és döbbenet, de már teljesen jól vagyok, pedig két napja még nyelni sem tudtam rendesen. Szedjem tovább a cuccot, vagy sem? Még elvileg van 10 szem / 5 nap. A bajom az, hogy fáj tőle a hasam :/
(A hagyományos orvoslást ellenzők, ezotéria- meg homeopátiahívők kíméljenek, lepontozom őket.)
Az antibiotikumot mindig addig kell szedni, amíg az orvos mondja. Ha felírta, akkor az egész dobozzal bizony be kell venni. Gyógyszertárban lehet mindenféle probiotikumot kapni, ami helyreállítja a bélflórádat, és nem fog fájni a pocakod :)
tényleg fontos, hogy bevedd a megfelelő mennyiséget, mert nagoyn sok baci már rezisztens a legtöbb antibiotikummal szemben, mert rosszul alkalmazták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!