Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vírusos lettem! Mit szedjek?...

Vírusos lettem! Mit szedjek? (lent)

Figyelt kérdés

Bele estem a vírusba. Az orvos felírt nekem egy gyógyszert! ( Nem antibiotikum! ) Ekkor még a vírusnak csak az elején voltam!

Most már nagyon benne vagyok a betegségben, antibiotikumot is szedek. Nem nagyon érdekel! De az viszont már érdekel, hogy annyira be van gyulladva a torkom, hogy tegnap este szó szerint sírtam. Vettem be fájdalomcsillapítót, de nem nagyon segített. Amikor jön fel slejm, akkor véreset köpök, és amikor jön fel a slejm fáj!

Milyen gyógyszert, gyümölcsöt szedjek??

2013. ápr. 8. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum majd megteszi a hatását,de mellé szopogassál Mebucaint abban van Lidocain, ami érzésteleníti a torkod.Persze csak akkor,ha nem vagy Lidocain érzékeny.
2013. ápr. 8. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi! :D
2013. ápr. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!