Nem mindegyik WC után (csak pisilek) mosok kezet, mert szinte óránként járok. Ez nagy baj? Amúgy teljesen kiszárad a kezem. Többi lent.
Óránként járok WC-re, mert napi 3 liter vizet vagy többet iszok meg, viszont nem mindegyik után mosok kezet mert szárítja a kezemet,főleg így télen. A WC tiszta, higiénikus, sok papírt használok, hogy ne ázzon át használat közben (lány vagyok).A családban nincs fertőző betegség, nincs hányás hasmenés stb.Se kisgyerek. A WC lehúzó antibakteriális törlővel van takarítva.
Utána rendszerint olvasok, TV, internet, vagy porszívózok stb., tehát semmiképp nem főzök vagy nem eszek.
Nekem nagyon kiszárad a kezem és egész nap krémeznem kellene, akkor viszont nem tudom ellátni a napi teendőimet, mert krémes.
Tudom mi a higiénia és a mikrobiológia, tudom hogy terjednek a baktériumok.
Viszont a kezemnek sem jó, hogy a természetes felületét vacak szappannal folyton lemosom.
De abba még senki nem halt bele, hogy pl. utazáskor sem tudott WC előtt vagy után kezet mosni, ráadásul régen a kerti WC-k után se hiszem, hogy sokan megmosták a kezüket, mégis boldogan leélték az életüket. Sőt régen 1 db törlő rongyot használtak a kilincsek, WC ülőke, lépcső letörlésére, szóval nekik se lett semmi bajuk.
3 liter nem sok ne viccelj már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!