Aki elkapta H1N1-et! Kinek mit mondott a doki, milyen gyógyszert szed?
Figyelt kérdés
Be van dugulva az orrom,fáj a torkom...:( Más tünetem nincs,ezek is pár órája kezdődött.Nem szeretnék suliból hiányozni.Persze ha hétfőig nem leszek jobban orvoshoz megyek...Ez lehet H1N1?Kinek mit mondott erre az orvos?És milyen gyógyszereket írtak fel?2009. szept. 18. 18:53
1/5 anonim válasza:
menj el és majd elmondja.
mit kell ezen a h1n1-n ennyit lihegni én nem értem. Egy sima influenzáról van szó, csak más törzsből származik...
na most akkor mi lesz? nem fogunk kihalni, semmi ilyen nem lesz. Annyi hogy ez egy világjárvány méretűvé duzzadt influenza, nem pedig egy gyógyíthatatlan halálos kór.
egészségügyis.
2/5 A kérdező kommentje:
egyébként én nem félek tőle...tudom jól,hogy a sima influenzától is halnak meg emberek csak erről nem szólnak.Ezt felfújták és ezzel most nagyot kaszál a gyógyszeripar.
köszi a választ!
2009. szept. 18. 19:01
3/5 anonim válasza:
Nem, ez még nem lehet influenza (le sem írom a nevét, mert már elegem van ebből a hisztiből), mert nem vagy lázas és nincsen izomfájdalmad.
4/5 anonim válasza:
Én meggyógyultam gyógyszer nélkül. Nem kell fosni
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!