Algopyrin után lehet e bevenni Panadolt?
Figyelt kérdés
Ma már vettem be 2 algopyrint de még mindig szörnyen fáj a fejem majd szétszakad :S Augmentint is vettem be ma 2 szemet és nem tudom mennyire lehet kombinálni ezeket a gyógyszereket.. Az Algopyrinből egy nap 2 van írva a dobozra ezért gondoltam a Panadolra. A válaszokat előre is köszönöm. És nem vagyok terhes szóval jöhet az ötletbörze xD2009. szept. 18. 17:00
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. szept. 18. 19:17
3/4 anonim válasza:
Háát még 1 Panadol belefér,de azért ovtosan mert a májnak és a vesének nagy terhelés ennyi gyógyszer.
Amit még érdemes kipróbálnod, sok folyadékot ígyál , gyakori , hogy a fejfájás folyadékhiánytól van.
Ja és ma egy csepp alkoholt se igyál.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Megvagyok fázva gondolom ezért fáj de nagyon.. :S Én nem vagyok ez a gyógyszeres de már nem bírom ki.. nem tudok se aludni se semmi :S Inni meg annyi teát iszok hogy már nem győzöm magamba tömni :D Remélem hamar elmúlik mert már 4 napja tart és semmi javulás :S Máskor ilyenkor már jobban szoktam lenni.. Meg a fejem egyáltalán nem szokott így fájni :(
2009. szept. 19. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!