Fehér kis valamik vannak a székletemben, bélféreg?
Egyik se mozog meg semmi, nem is viszket a végbelem, viszont lehet, hogy cérnagiliszták (nem?) és wc papírral meg akartam piszkálni őket, de gyakorlatilag felszívta a wc papír, mintha csak nyálka lenne meg ilyen nyálkagumók meg ilyen sűrűsödések, mitől? egyébként tényleg nem valami egészségesen táplálkozok, főleg sajt és tészta a kedvenceim, meg ezt főz anyám úgyhogy azt eszek ami van...
A dokival vagy az asszisztensével simán fel tudok íratni receptet, pl vermoxot? nem tudom, hogy megy ez, meg azért gondoltam erre, mert hamarabb kiírtom őket ezzel minthogy diagnosztizálnák... hogy háromszor elmenjek vizsgálatra valahova hetente...
Nem tudom mik lehetnek, de a gilisztát nem szívja fel semmilyen wc papír. És ha ezek belső élősködők, akkor izegnek-mozognak a kakiban. Vagyis valszeg valami egészségtelen kaját ettél, és a szervezeted nem is tudta teljesen megemészteni.
Az orvosi vizsgálathoz székletmintát kell leadni, egy erre a célra rendszeresített édi-bédi tartályocskában. Ehhez tartozik egy cuki kis lapát, amivel a vizsgálati anyagot fellapátolod a tartályba. De a dolog menetéről telefonon is kérhetsz infót az asszisztenstől.
Ha ez nem tetszik, akkor a patikában kellene érdeklődni, hogy milyen szert ajánlanának gilisztagyanús fehér kis izékre.
Te! Nem sütött anyád szezámmagos csirkét? Mert belőlem a szezámmag szokott ugyanúgy kimenni, ahogy bement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!