Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Arcüreg gyulladás? Már 1...

Arcüreg gyulladás? Már 1 hónapja köhögök, voltam orvosnál is de mindig köptetőt írt fel. Az a baj, hogy köhögés kíséretében

Figyelt kérdés
meg is vagyok fázva, folyik össze vissza, plussz hapcizok. Nem hiszem h megfázás mert ez túl hosszú ideje tart, nyár óta van, mikor balatonról visszajöttem. A doki tegnap elküldött tüdőgonozóba mert kell a sulimhoz, plusz allergia tesztre,és gégészetre, ma megyek, csak azt nem értem, h köhögés, meg orrfolyás, akkor meg miért küld el gégészetre. Leheteséges, h arcüreggyuszim van? nem fáj az arcom meg semmi...16/L
2009. szept. 17. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A gégészet neve orr-,fül-,gégészet. Tehát jó helyre küldött.
2009. szept. 17. 12:48
 2/9 A kérdező kommentje:
igen azt tudom, csak nem írtam ki. Csak azt nem értem h a köhögésnek meg a megfázásnak mi köze az arcüreg gyulladához. Azt hittem az lázzal jár, én nem vagyok lázas, semmi bajom, csak ez a kettő. az arcom sem fáj.
2009. szept. 17. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért küldött a gégészetre,mert a hosszan tartó megfázás nem múló köhögés a füll-orr-gégészethez tartozik.

Arcüreggyulladásod nem hiszem,hogy lenne,mert az elég fájdalmassá válik pár nap után.Orr dugulás következtében alakul ki,mikor a nyák befolyik az üregbe,és nem tud rendesen kiürülni.Akkor kapsz antibiotikumot e´s elmúliok pa´r nap alatt.

A tüdögondozóban valószínü megmondják az okát.

2009. szept. 17. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Allergiára nam gondoltál?
2009. szept. 17. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Honnan szeded az arcüreg gyulladást. A doki azért küldött gégészetre, mert a gégéd a torkodban van. Ott azzal foglalkoznak.
2009. szept. 17. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:

hát ezt a körzeti mondta h arra gyanakszik...

uhh, szóval kdierül a tüdőgondozóban?:O Úristen már előre parázok:S::S Rem nem vmi nagyon komoly tbc vagy ilyesmi:S Egyébként ma meg mintha lázam is lenne.

2009. szept. 17. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
nyugi már :) minek előre aggódni? Azért mész, hogy kiderítsék, és már épp ideje ennyi idő után, hogy megnéznek normálisan :)!
2009. szept. 17. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
arcüreggyuszid az lehet.
2009. szept. 18. 09:26
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi, már voltam ma a tüdőgondozóban, és megállapították, h vmi felső légúti A tipusú hurutos betegségem van:S És tiszta hurut szinte mindenem, a doki azt hitte dohányzom, de nem:D

Na mindegy felírt 1 antibiotikumot..

2009. szept. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!