42 fokos lázam volt mit tegyek?
Figyelt kérdés
42,8 as lázam volt alig élek örülök hogy sikerült lefeküdni az ágyba ráz a hőség és körübelül alig élek.. már sikerült lázcsillapítóval levinni 40,6 ra nem tudom van velem évig semmi bajom nem volt hirtelen jött :( kérlek segítsetek!2013. márc. 16. 22:04
11/14 anonim válasza:
hát kicsit sandít,hogy mindent szépen le tud írni, eskü ha rosszul lennék a levegőn dekkolnék esetleg a WC-n rövid hányást végeznék, és nem gyakorin kérdezgetnék,hanem valódi segítséget kérnék,de ettől függetlenül lehet igaz :D
12/14 anonim válasza:
Ilyen magas lázzal az ember eldől, nem tud netezni, nagy kamu az eész.
13/14 A kérdező kommentje:
amikor ezeket írtam az ágyban feküdtem és nem bírtam mozdulni a telefonom meg automatikusan kijavítja a szavakat nem gép előtt ültem most lementent 38 fokra de nem akarom hogy visszamenjen újra valószínű egy vírus..
2013. márc. 17. 09:19
14/14 Lantos Szilvia válasza:
Ilyen láznál szerintem már "automatikusan" kikapcsol az agy... a hőmérőn alapból szerintem csak 42-ig van... vagy tovább is??? Bár én régi higanyosra esküszöm... Csodálkozom, hogy még tényleg vagy... tényleg halálos már a hő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!