Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 39 fokos lázam van, mit...

39 fokos lázam van, mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés
Vasárnap lettem beteg, ma meg tegnap is vettem be láz csillapítót Es két órával utana már 39 fokos lázam van. Mit tegyek?
2011. jan. 11. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:

szia!

Először is menj orvoshoz! Ott kapsz megfelelő gyógyszert. másodszor: milyen lázcsillapítót szedsz? Mert nekem a dokim azt mondta a Rubophenre, hogy dobjam ki (nem használt, a lázam nem vitte le) az Algopyrin viszont elég erős, az legyűri a lázadat!

2011. jan. 11. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekes is így volt. nekem a nurofen segített.
2011. jan. 11. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
orvosnál voltál? Nem ártana antibiotikum. Vegyél hűtő fürdőt, aztán lázcsillapító. Már nem tart sokáig, nálam legalábbis 2-3 nap telik el lázzal.
2011. jan. 11. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és a rubophen az tényleg nem ér semmit, nálam a lázat se viszi le, fájdalmat se csillapít, pedig elvileg arra van.
2011. jan. 11. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:

ha vírusos fertözésed van akkor 2-3 napig tart a láz, ha bakteriális akkor sokáig.

A vírusra nincs gyógyszer, max a lázadat tudod csillapítani, valami féle paracetamol származékkal.

Bakteriális a veszélyesebb arra antibiotikum kell.

Ha holnap reggel is lesz lázad akkor menj mindenképpen dokihoz.

Igyál nagyon sokat, a kiszáradás is fokozza a lázat.

2011. jan. 11. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:
hűtőfürdő, vagy priznic. Ha nem csökken, orvos!
2011. jan. 11. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Hűtőfürdő és lázcsillapító. 39 fokos lázzal érdemes kihívni az orvost, mászkálni nem ajánlott. Feküdj le, a mozgás emeli a lázat. Ne öltözz/takarózz melegen, mert az is emeli.
2011. jan. 11. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:

lázcsillapító, és ágyba bele

onnan csinálhatsz, amit akarsz(tv, film vagy bármi)

2011. jan. 11. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Bella donna 15 CH homeopátiás bogyó 5 golyócskát elszopogatni, és mellette min. 1 óra elteltével Grapefruit mag kivonat 15 csepp vízbe, gyümölcslébe, nem forró teába. A kivonatban magas a C-vitamin, több száz baktériumot és vírust elpusztít. A fokhagyma is antibiotikum.

Kipróbált módszer, garantált, és nem nyalsz be szintetikus szemetet.

2011. jan. 12. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!