Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet h vsiszket és fáj...

Mitől lehet h vsiszket és fáj a végbélnyílásom pár napja és a nyílástól a farokcsontomig gyulladás van? Milyen orvoshoz kell ezzel menni?

Figyelt kérdés
1hónapja szültem de nem hinném h ez nőgyógyszati probléma.
2008. jún. 8. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
LEHETSÉGES,HOGY VALAMILYEN GOMBÁS FERTŐZÉSED VAN.AZT PEDIG A BŐRGYÓGYÁSZATON NÉZIK MEG ÉS KEZELIK.
2008. jún. 9. 05:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj a háziorvosnál, ő elküld ahova kell (ha kell).
2008. jún. 9. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy aranyér, a szüléstől is kijöhet, és az szokott iyen tüneteket okozni. Alapállásban sebészhez érdemes menni, komolyabb esetekben proktológushoz (végbél-betegségekkel foglalkozik).

Ha valóban aranyér, és nem súlyos, akkor recept nélkül kapható készítményekkel házilag is kezelhető. Először próbáld meg a kamillás ülőfürdőt, esetleg a Phenylbutazon kenőcsöt, ezek lehúzzák a gyulladást.

2008. jún. 9. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, hogy nem biztos hogy aranyér vagy hogy gomba. Háziorvos kikérdezéssel el tudja dönteni, hova kell fordulni. Lehet hogy tényleg elég csak 1 kenőcs és nem küld sehova.
2008. jún. 9. 11:34
 5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mik az aranyér tünetei de ugy tudom h akkor kidudorodik "ott vmi" nekem meg olyan nincs akkor még lehet aranyér vagy lehet h ki fog jönni majd és ez csak az előjel?
2008. jún. 9. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy kidudorodik, lehet belső aranyér is.
2008. jún. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!