Lehet hogy be van gyulladva?
Figyelt kérdés
Ma mikor a suliba a táskámért nyúltam nagy szerentsétlenségemre az egyik falból kiálló pici fa darab bement kb. 1 cm-re a körmöm alá.Először en mfájt annyira de most hogy kb 6 óra eltelt lüktet meleg és nagyon érzékeny.Kicsit sárgés lett az a hely ahol belement.(nem maradt benne mert rögtög visszarántottam a kezem)Az mi lehet?Csak a bőröm(mert ügye elvvállt ott a körmömtől) vagy be van gyulladva? =/ Valakinek már volt hasonló?2013. márc. 5. 18:05
1/8 anonim válasza:
Nekem már volt, hogy a körmöm alá bement valami szálka, de ki is jött. Tényleg eléggé fáj sajnos, de nekem másnapra enyhült. Kenj oda valahogy egy kis betadint vagy valami sebfertőtlenítőt, az egy kicsit enyhíti majd.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Neked is ilyen sárgás volt?
2013. márc. 5. 18:59
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam alá tenni gyógyszert =/ Nem akartam nyaggatni így is borzasztóan fáj.DE(!!!)
2013. márc. 5. 19:48
4/8 A kérdező kommentje:
...lehet valahogy ment be alá víz és kitisztult már nem fáj annyira.Tök jó! :))))
2013. márc. 5. 19:49
5/8 A kérdező kommentje:
mert most mentem fürdeni és a kédban biztos átázott :DD
2013. márc. 5. 19:50
6/8 anonim válasza:
Nekem mamám valami olyat beszél h *kirohad* onnan.
Nem úgy kell érteni hogy ténylegesen rohadni fog, hanem lebontja/kiválik a körmödből. Ha nem tudod kiszedni, várj 3 napot kb, és kutya baja sem lesz. Nálam mindig bevált!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Már jobb.Amúgy van benne egy buborék :S Mit csináljak?Inkább szedjem ki onnan vagy hagyjam benne?
2013. márc. 6. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!