Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez bőrgomba lenne? (Kép lent)

Ez bőrgomba lenne? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Háziorvos azt mondta allergia fel is írt rá gyógyszert meg ecsetelőt, de elküldött bőrgyógyászhoz is.Addig is szerintetek mi lehet?

2013. márc. 4. 12:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:S
2013. márc. 4. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:

aaa, rüh nemhiszem

azok a husi kis állatkák máshogy néznek ki.. de tegyél próbát! Kérdező! ha van kádad, akkor ereszd tele és feküdj bele nyakig egy órára

azon kívül, hogy kellemes, ez kb olyan, mint amikor a kukacos cseresznyét rakod víz alá.. a kukac kimászik, elvégre szeretne levegőhöz jutni... a kifejlet rüh is kimászik:)

bár szerintem nem az, de a fürdőzés megnyugtat:D

2013. márc. 4. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Mit mondott a bőrgyógyász?
2013. márc. 5. 18:05
 14/17 A kérdező kommentje:

A betegség neve pityriasis rosea, vagyis vírus okozta rózsa hámlás.

[link]

Nem is tudtuk, hogy van ilyen betegség de nekem ezt pont meg kellett kapni....a lényeg hogy már kezeljük kevert krémmel, remélhetőleg nyárig helyre jövök.6-10 hét a gyógyulási idő....

2013. márc. 5. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:

6-10 hét?Az brutális...

Mielőbbi javulást kívánok!

2013. márc. 5. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Tanultam egy negyed ev borgyogyaszatot, es kijelenthetem, hogy ezzel meg jol jartal!

Mielobbi javulast!

2013. márc. 6. 12:44
 17/17 peter123456789 válasza:
nekem is volt ilyenem én nem mentem orvoshoz magától megjavult de ne érinsd semmihez ha lehet ha alszol akkor háton feküdj
2013. márc. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!