Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez bőrgomba lenne? (Kép lent)

Ez bőrgomba lenne? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Háziorvos azt mondta allergia fel is írt rá gyógyszert meg ecsetelőt, de elküldött bőrgyógyászhoz is.Addig is szerintetek mi lehet?

2013. márc. 4. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy mi lehet,de elég csúnya.

Viszont lenne egy jó tanácsom,hagyd minél többet levegőn a bőröd (ha otthon vagy,legyél felső nélkül),és akár mennyire is viszkessen,soha ne vakard meg!

Kenegesd gyakran,az talán hűsíti.

Mielőbbi javulást!

2013. márc. 4. 12:58
 2/17 A kérdező kommentje:
A gyógyszert 1-1,5 hete szedem, de semmi változás, sőt...az ecsetelő csak csillapítja a viszketést.A vérképem rendben van.
2013. márc. 4. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:

ez nem gomba, az máshogy néz ki

szexuális úton nem kaphattál el valami kedveset?

megint megnéztem a képet.. rohanj a bőrgyógyászhoz, ez nagyon csúnya:S süttesd a nappal, az talán segít valamit, de nem kizárt, hogy antibiotikumos kúrát kapsz majd

2013. márc. 4. 13:26
 4/17 A kérdező kommentje:
Hacsak nem az asszony félre lép.... :) nem hiszem, mert óvszerrel védekezünk.Holnapra van időpontom a bőrgyógyászhoz.Sajnos szinte mindenhol van már....
2013. márc. 4. 13:31
 5/17 anonim ***** válasza:

akkor benyeltél valami bacit.. rosszabb esetben vírust:/

asszonyt hanyagold most egy darabig (amíg el nem múlik):D

2013. márc. 4. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Viszket?

Mond csak bárányhimlős voltál?

Egyéb tünet nincs? Pl emésztőszervi, vagy idegrendszeri? Láz?

Ettél valami szokatlant mostanában? Fürdőben voltál? Ágymelegben fokozódik a viszketés ha van?

Nem hinném, hogy gomba az nem ennyire terjed szét. Fertőzésre azért jellemző a láz.

Tippem: csalánkiütés, ekcéma.

De a kérdésekre adott válaszokból módosulhat.

2013. márc. 4. 13:48
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen,viszket, bárányhimlős voltam,nem ettem semmi extrát,fürdőben nem voltam, viszont ha jól betakarózok jobban viszket.

Az asszonyt meg tényleg hanyagolni fogom, csak kibírja.... :D

2013. márc. 4. 13:57
 8/17 anonim ***** válasza:
z tuti nem gomba, valami más. Lehet hogy ekcéma szerüség, de biztosat a bőrgyógyász fog mondani, menj minél elöbb.
2013. márc. 4. 14:08
 9/17 A kérdező kommentje:

Viszont kb. 3 hete új mosószert használtunk, azután egy héttel jött ki, viszont már 1 hete nem használjuk, átmostuk az összes ruhát a régen bevált mosóporral. Ez alapján kialakulhatott ekcéma is....

[link]

2013. márc. 4. 14:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka jobban viszket akkor lehet akár rüh is.
2013. márc. 4. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!