Ez bőrgomba lenne? (Kép lent)
Háziorvos azt mondta allergia fel is írt rá gyógyszert meg ecsetelőt, de elküldött bőrgyógyászhoz is.Addig is szerintetek mi lehet?
Nem tudom,hogy mi lehet,de elég csúnya.
Viszont lenne egy jó tanácsom,hagyd minél többet levegőn a bőröd (ha otthon vagy,legyél felső nélkül),és akár mennyire is viszkessen,soha ne vakard meg!
Kenegesd gyakran,az talán hűsíti.
Mielőbbi javulást!
ez nem gomba, az máshogy néz ki
szexuális úton nem kaphattál el valami kedveset?
megint megnéztem a képet.. rohanj a bőrgyógyászhoz, ez nagyon csúnya:S süttesd a nappal, az talán segít valamit, de nem kizárt, hogy antibiotikumos kúrát kapsz majd
akkor benyeltél valami bacit.. rosszabb esetben vírust:/
asszonyt hanyagold most egy darabig (amíg el nem múlik):D
Viszket?
Mond csak bárányhimlős voltál?
Egyéb tünet nincs? Pl emésztőszervi, vagy idegrendszeri? Láz?
Ettél valami szokatlant mostanában? Fürdőben voltál? Ágymelegben fokozódik a viszketés ha van?
Nem hinném, hogy gomba az nem ennyire terjed szét. Fertőzésre azért jellemző a láz.
Tippem: csalánkiütés, ekcéma.
De a kérdésekre adott válaszokból módosulhat.
Igen,viszket, bárányhimlős voltam,nem ettem semmi extrát,fürdőben nem voltam, viszont ha jól betakarózok jobban viszket.
Az asszonyt meg tényleg hanyagolni fogom, csak kibírja.... :D
Viszont kb. 3 hete új mosószert használtunk, azután egy héttel jött ki, viszont már 1 hete nem használjuk, átmostuk az összes ruhát a régen bevált mosóporral. Ez alapján kialakulhatott ekcéma is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!