Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez lehet szájüregi daganat?

Ez lehet szájüregi daganat?

Figyelt kérdés
Ma voltam fogorvosnál mert az egyik gyökérkezelt fogam körül az íny tegnap előtt megduzzadt, de másnapra le is apadt. Kifúrta és gyökérkezelte újra, de készített egy röntent is, és azt mondta valamilyen képlet látszik rajta ott a fogamnál de egyelőre gyökérkezeljük aztán ha az nem használ más problémája van. Ez mi lehet ? Lehet daganat?

2013. febr. 25. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég kicsi az esélye. Inkább szerintem genny gyűlhetett össze ami nem tudott távozni.
2013. febr. 25. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha az íny körül van a pukli, akkor valószínű, hogy a fog gyökerénél van a baj, az pedig nem rák, hanem valamilyen gyulladás, ciszta, stb. Nekem is volt egy fogamnál ilyen, de mivel csapos fog volt, nem tudták gyökérkezelni és műtéttel oldották meg, bár egy idő után ki kellett húzni azt a fogam.
2013. febr. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!