Szeretném magam kiíratni egy hétre, de hogy?
Figyelt kérdés
Még nem hiányoztam egy hetet huzamosan, nem voltam beteg. De olyan hajtás van benn, hogy már nem bírom.... Szakvizsga előtt vagyok, inkább a tételekkel foglalkoznék itthon, de nagyim ideg lesz, ha lógok... A dokinkat ismeri, kéne valami baci vagy bármi. Már fürödtem hideg vízben, aludtam nyitott ablak mellett, hideg dolgokat iszom, de az égvilágon semmi.
Pár hiányzásom volt, fogászat meg ortopédia miatt... Szeretnék pihenni picit, hogy rendesen be tudjam fejezni az évem. Utána megyek dolgozni, több ilyen lehetőségem nem lesz..
Ötletek miképp legyek beteg?
2013. febr. 25. 08:06
1/5 A kérdező kommentje:
ma reggel itthon maradtam, mondva, nem vagyok a toppon... nagyi nincs ma itthon, de nekem le kell mennem orvoshoz. hogy oldjam meg, hogy kiírjon? mert ha nem égek a láztól, hányok előtte vagy izzik a torkom akkor megköszöni, hogy meglátogattam ezen a borús ámde szép napon és ennyi...
2013. febr. 25. 08:11
2/5 anonim válasza:
Mért nem kamuzol? simán mondhatod hogy " tegnap este hánytam es 38fokos lázam volt " tuti kifog írni minimum 2-3 napra :)
3/5 A kérdező kommentje:
Jó ötlet de hazudni félek... de lehet muszáj lesz, pár nap is elég lenne.. az immunrendszerem legyőzhetetlen, mondjuk ennek örülök...
2013. febr. 25. 08:20
4/5 anonim válasza:
Szerintem is mond at,h lázad volt,gynege voltál,hánytál,ez most úgyis elég népszerű,ki fog irni,páromat kiirta 3napra,feküdnie kell,de ő tényleg beteg.
5/5 anonim válasza:
ismerős a szitu az én immunrendszerem NAGYON gyenge volt, most meg amikor beteg akarok lenni egy hétre és én is hasonlókat teszek "érte" mint te meg SEMMI. :D Szóval ne is erőlködj azért, hogy lebeteged, mert akkor a tételeket nem fogod tudni kidolgozni. Mond, hogy hasmenésed van/lázas vagy. Vagy esetleg nem tudnád a nagyiddal ezt megbeszélni mégis? Biztos megértené ha a tételek miatt akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!