Tanácsot a következő 2 hétre? Kicsit elkeseredtem.
Sajnos nem tudok elmenni ezzel orvoshoz, anélkül, hogy ne magánba mennék, mivel még nem jelentkeztem át az új lakcímemre, a régi pedig túl messze van. (Egyetemista vagyok).
Már egy hónapja orrdugulás, tüsszögés és enyhe orrfolyás gyötör. Teljesen kimerít, mert nem tudok miatta rendesen aludni.
Az orrspray eddig segített (közben váltanom is kellett, mert az elején a nasivinre allergiás reakció lépett fel). Most rihnospray plus-t használok.
Én allergiára gyanakszom és mindenki szerint is ez van a dologban. Úgy gondoltam, hogy megpróbálok erre egy vény nélküli készítményt a xyzalt, de egy hete semmilyen hatása sincs.
Pollenre gyanakszom, mert van amikor kidugul az orrom. És amikor haza utaztam a szüleimhez javult is a helyzet.
Viszont nem akarok tovább orrsprayt használni, mert félek, hogy tönkre megy tőle az orrnyálkahártyám.
Tud valaki ajánlani erre valamit? Hogy kibírjam azt a 2 hetet, amíg eljutok egy orvoshoz?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!