Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől magas a vérsüllyedésem?...

Mitől magas a vérsüllyedésem? 55mg/h

Figyelt kérdés
Májusban is magas volt, akkor 65. Kivizsgáltak: a mandulám ki kéne venni, de a gégész azt mondta, hogy nem olyan gáz, hogy attól lenne ilyen magas. Júniusban kivettek egy gócos fogat és túlestem egy vállizületi gyulladáson. Most pajzsmirigy alulműködésem van (rossz TSH érték, 100mg Euthyrox). Más nincs. Most bekavarhatott a pajzsmirigy, ha nem, akkor mitől?? Nyáron végig jártam az orvosokat. Amit lehetett kivettek, meggyógyítottak.
2009. szept. 9. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig valahol még van egy gócos gyulladás. Meg kell keresni. :((
2009. szept. 9. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is magas volt. egyszer 44 aztán 50.

engem is elküldtek minden féle kivizsgálásra, felülről lefelé.

voltam szemészeten, fogászaton, fül-orr gégésznél, melkasröntgenen, egész hasi uh-on, nődokinál.

sehol nem találtak semmi rosszat (állítólag)

azért írom ezt, mert sztem nem hiába magasak ezek az értékek.

a házidokim azt mondta, hogy majd év vége felé megismételjük a vér és vizelet vizsgálatot, mert lehet az csak egy kis ingadozás volt....

ez volt áprilisban.

szerencsére azóta nem volt bajom, most itthon fekszem (állítólag) a hányós, hasmenéses vírussal, de tökre fáj a hasam alul két oldalt, de nem küldtek most el semmien kvizsgálásra, csak közölték, hogy ez egy vírus, feküdjem ki és kész.

hát ez van. nesze neked orvosok, meg fizesd a tb-t aztán lehet fél év múlva kimurdálsz.....

2009. szept. 9. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, jobbulást Neked.
2009. szept. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!