Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » IBS mennyire szokott alhasi...

IBS mennyire szokott alhasi duzzanatot okozni?

Figyelt kérdés
Fél éve kb olyan szinten van megduzzadva az alhasam mintha terhes lennék kissé, pedig fiú vagyok. Emellett székrekedésem is van. Volt 3 hónapja vastagbéltükrözés, gyomortükrözés, illetve pár hete ct is de az csak valamilyen gyulladás gyanús folyamatot mutatott, a többi vizsgálat pedig negatív lett, így azt mondták IBS miatt vannak ezek a tünetek. Okoz ibs ennyire durva duzzanatot? Mert ez nem felfúvódás, hanem duzzadt, kemény a köldököm körüli és alatti hasrész.
2013. febr. 21. 00:33
 1/1 anonim válasza:
Igen lehet attól nekem is az van és sokszor annyira fel vagyok puffadva mintha golyó lenne a hasamban.
2013. febr. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!