Mennyi a lappangási ideje a H1N1-nek? Hogyan terjed? Ez a tévében most újinfluenzaként emlegetett fertőzés?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 10:07
11/16 anonim válasza:
ha kedden kezdődtek a tünetek, de nem kezeltem semmivel, mostanra csk enyhe izomfájdalmaim vannak, főleg a hátamban, meg enyhén köhögök, minden más tünet eltűnt, akkor még kb mennyi ideig vok fertőző?
12/16 anonim válasza:
egyébként tényleg gyenge, egy megfázás keményebb:)
13/16 anonim válasza:
Ha a torkod nem fáj, akkor semennyire.
14/16 anonim válasza:
Kedden szerintem nagyon megfáztam. Szerdán napközben csak égett a szemem. ( akkor szoktam lázas lenni, a bőröm is fáj olyankor )
Néha ráz a hideg, ma hőemelkedésem volt 37.2. 20°C van a szobába, és fázok. C vitamin, csipketea, kasvirágteát iszok. És ágyba bújok. Ha megfázok általába így szokott zajlani. Kis mandula duzzadás...
Még nem köhögök...
Ha hétfőn is így érzem magam, dokihoz megyek, mi is ez valójában?? Összeszedtem egy kis bacit.
15/16 anonim válasza:
most estem át rajta (feltehetően H1N1)! 2nap kiesett, 40fokos láz, a fal mellett jártam a szédülés miatt, a hátam még mindig beszakad.
most már inkább beoltatnám magam.
ja egy hete még én is a média által felfújt dolognak tartottam.
16/16 anonim válasza:
A fájó hát a tüdőgyulladás tünete is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!