Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha mondjuk ilyen 2-3 fokokban...

Ha mondjuk ilyen 2-3 fokokban nem gyujtok be itton, egy idő után meg tudja szokni a szervezet a hideget?

Figyelt kérdés
vagy lesz károsodásom?

2013. febr. 13. 23:34
1 2
 11/11 Bereczk Jénos válasza:

Autóval jártam a munkahelyre, cúgos cipő, beleugrottam, be az autóba, fűtés!

A kolléga kint várt, bakancs, bunda, bundasapka, beült, majd elakadtunk a hóban, gyalogoltunk 500 métert, mire odaértünk totálisan megfázott, én lerúgtam a papucsot, nem volt talpa!!!!! Azon a télen nem fáztam meg!!!!Floridában elmentünk vásárolni, (városon belül 50km!!) egy hölgy jött bundacsizma, bundakabát, szőrme sapka! Túlzásnak találtam, de a légkondi miatt kimentem, de odaki se volt több 5°C-nél, remegtem mint a kocsonya!!!

A változás, hideg-meleg-hideg azt nehezen viseli a szervezet, de Afrikában

ezt mégis megszokták, vagy csak elviselik?

Nálunk állandóan 22°C volt a lakásban, ha egy fokkal feljebb ment, meleg volt, ha lejjebb fázunk, most panelban lakunk, a legnagyobb melegben kimentem lehűlni 38°C, hogy tudjak a panelban üdülni 43°C!!!!!!

Állok a nappal szemben, kérdezik miért állok ott? Mert így a hátam árnyékban van, majd ha fázok megfordulok!!!! Gondolták ez is meghülyült!!!

nov. 3. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!